2777
2789
عنوان

ماموپلاستی

| مشاهده متن کامل بحث + 11109 بازدید | 42 پست

سلام عزیزم. مشهدی نیستم ولی اتفاقی به پستت بر خوردم. من توی تهران پیش دکتر علی اکبر عطایی ماموپلاستی انجام دادم. وقتی برای معاینه بعد از عمل رفتم پیشش دیدم که خیلیا از شهرای دیگه اومده بودن برای عمل. یه کم سرچ کن تو سایتش. نمونه کارای خوبی هم داره. موفق باشی

منکه واقعا از دکترم راضی هستم جراح عمومی هستند اما زبر دست به معنای واقعی. اگه سوالی داشتی از من عزی ...

سلام ببخشید منم سوال دارم ممنون میشم از تجربت بگی،

اول اینکه ماموپلاستی مثل پیکرتراشی ریسکش بالا نیست؟پیکرتراشی خیلیا فوت میشن اخه!

بعد من بچه هام کوچیکن مراقبتهای بعد عمل چطوریه اگه حوصله داری جزییاتشو بگو برام لطفا

الان فکر میکنم 6ماه گذشته دیگه از عملت،چطوری؟ کوچیک شدن ایا؟راحتی؟فعالیتت مثل قبلا ادامه داره؟ 

وای برام رویا شده میخام کلی اطلاعات بدست بیارم بعد با خیال راحت عمل کنم خیلی اذیتم.

لطف میکنی جواب بدی عزیزم

عضو گروه آبی(چالش بامداد خمار عزیز) وزن قبل80، وزن الان 67، وزن هدف 60  بهترین تغییر بعد از بارداری کم کردن وزنهای اضافه س، خیلی ساده گروه بامداد خمار آرزوی منو برآورده کرد. خیلی از تک تک سرگروها و راهنماهای مهربون ممنونم  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام عزیزم. مشهدی نیستم ولی اتفاقی به پستت بر خوردم. من توی تهران پیش دکتر علی اکبر عطایی ماموپلاستی ...

عزیزم شما رضایت داری از عملت؟اونطور که میخواستی کوچیک شده؟از نظر زیبایی چطور؟جای بخیه ها محو شده؟

عضو گروه آبی(چالش بامداد خمار عزیز) وزن قبل80، وزن الان 67، وزن هدف 60  بهترین تغییر بعد از بارداری کم کردن وزنهای اضافه س، خیلی ساده گروه بامداد خمار آرزوی منو برآورده کرد. خیلی از تک تک سرگروها و راهنماهای مهربون ممنونم  
عزیزم شما رضایت داری از عملت؟اونطور که میخواستی کوچیک شده؟از نظر زیبایی چطور؟جای بخیه ها محو شده؟

آره، اندازه ش که عالی شده. جای بخیه ها هم اصلا معلوم نیست. به خدا همش دعاش می کنم از گردن درد و خمیده راه رفتن نجاتم داد

آره، اندازه ش که عالی شده. جای بخیه ها هم اصلا معلوم نیست. به خدا همش دعاش می کنم از گردن درد و خمید ...

خداروشکر عزیزم میترسیدم عمل کنم خیلی مصمم شدم، انشالله کرونا تموم شه میرم

پیش کی می خوای عمل کنی عزیزم؟

هنوز تصمیمی نگرفتم گلم،چند شب بستری میکنن برای ماموپلاستی

سلام ببخشید منم سوال دارم ممنون میشم از تجربت بگی، اول اینکه ماموپلاستی مثل پیکرتراشی ریسکش بالا نی ...

اگر مراقبت هایی که دکتر میگه انجام بدی نتیجه ی خوبی از عملت میگیری. من بعد از سه ماه ورزش و شروع کردم. بعد از ۶ ماه میتونی نتیجه ی عمل و ببینی یعنی بعد از ۶ ماه سینه فرم اصلیش و میگیره. پس ممکنه سینه نیم سایزی بزرگتر و کمی افتاده بشه که البته باز هم بسیار رضایت بخش بود برای من. 

من تهرانم و پیش دکتر علی اکبر عطایی جراحی ماموپلاستی انجام دادم. ایشون به نظرم بهترین جراح پلاستیک تهران هستن چون خیلی از دوستامم رفتن پیش دکترای دیگه برای ماموپلاستی ولی من بهترین نتیجه رو گرفتم

عزیزم خواهر من سینه های بزرگی داشت که باعث شده بود گردن درد بگیره

رفت پیش دکتر مهدی آریانا یکی از پزشکای خوب تهرانه

هزینشم خیلی خوب بود و از جاهای دیگه بهتر بود واقعا

الان سینه هاش انگار پروتزه هم خوش فرمه هم کوچیک شده نسبت به قبل

دوستانی که میخواین ماموپلاستی سینه انجام بدید

این کامنتو بخونید حتما

من خودمم ماموپلاستی انجام دادم پیش دکتر مهدی آریانا. البته فکر کنم خیلیاتون بشناسیدش جزء پزشکای خیلی معروفه ایرانه

اگر قصد انحام این عمل رو دارید حتما پرس و جو کنید و پیش یه دکتر خوب برید چون من یکی از همکارام پیش یکی از دکترا عمل کرد خیلی بد شده و پشیمونه و میخواد بره پیش دکتر من ببینه کاری میتونه بکنه براش یا نه

من شماره مطبشو آدرس سایتشو میذارم اگر خواستید تماس بگیرید سوالاتونو ازشون بپرسید

https://www.dr-ariana.com/

۲۲۳۵۲۰۹۴

برای جراحی سینه من بهت پیشنهاد میکنم برو پیش خانم دکتر مریم شفیعی

یکی از بهترین جراح های سینه تو ایران هستن. من پیششون لیفت سینه انجام دادم و نتیجه ی کارم عالی شده و هیچ مشکلی هم برام پیش نیومد

اینم ادرس سایتشون 

http://dr-shafiei.ir/
09105656376

من برای ماموپلاستی رفتم پیش خانم دکتر شفیعی و خیلی راضی ام 

اگه میخوای این جراحی رو انجام بدی بهت پیشنهاد میکنم برو پیش ایشون 

کارشون خیلی خوبه و بعد از عمل هم هیچ مشکلی برات ایجاد نمیشه و مهمتر از همه اینکه خیلی دکتر انرژی مثبتیه. من قبل از عمل خیلی استرس داشتم ولی با دو سه تا جمله ی خانم دکتر کل استرسم ریخت