2777
2789
عنوان

دییییییووونه شدم😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 70 پست
کالری شماری کم نیست که خیلیم خوبه. معدتو با سالاد پر کن. هویج و خیار و گوجه خورد کن بزار رو اپن هر ...

خدا خیرت بده مگه معده من با یه لیوان دو لیوان آب سیرمونی داره،گشنم بشه دست و پام میلرزه دیوونه میشم

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی خدا خیرت بد برم شروع کنم

یه لینک تاپیگ بامداد خمار هست واست میفرستم هممون گروهی داریم کم میکنیم .فک نمیکنم گروه ها جا داشته باشه ولی خیلی عالیه همین که بیایی گزارش های بچه هازو ببینی هرسوالی داشتی بپرسی انگیزه میگیری .امضای استارترشو بخون هرسوالیم داشتی بپرس.الان میزارمش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حرف دیگران اهمیت نده به هیچکس نگو من سه سال پیش با دکتر طولابی عمل اسلیو کردم ۱۰۵ کیلو بودم تا ۶۶ کی ...

منم از بچگی چاقم متاسفانه، شنیدم اسلیو برمیگرده برای کسی مثل من که نمیتونهذخودشو کنترل کنه فکرنکنم خوب باشه بایپس هم شنیدم خیلی سخته و مشکلات زیادی داره،راستی شنیدم بهترین دکتر تو ایران برای این جراحی ها دکتر پازوکی هست درسته؟

من اگه این چیزی رو که شما نوشتید رعایت کنم ماهی راحت شش کیلو کم میکنم اما نمیتونم رعایت کنم،بی نهایت ...

باورت میشه منم عین تو بودم؟؟؟من دی پارسال ۱۰۸کیلو بودم الان ۸۷ شدم.مثل جاروبرقی تمام خوراکیارو مبخوردم.ولی یه روز با خودم گفتم بالاخره باید یه اراده ای از خودم نشون بدم دیگه.مثل پیرزنا زانو درد .... گرفته یودم ولی تصمیم گرفتمو شروع کردم هنوز بازم ۲۰کیلو اضافه دارم اواسط راهم

عزیزم حتما به ازمابش چکاب بده قند نداری؟تیرویید یا فقر اهن؟

خیلی وقته ندادم آها البته قبل از شروع رژیم پارسالم دادم همه بالاتر از معمولش بود اما با رژیم و نخوردن همه عالی شد،حتی کبد چربم هم درست شد اما چه فایده چه فایده دوباره شدم همون قبلی حتی بیشتر😞😞😞

یکم نیست افتضاحه،از زندگی بیزار شدم خسته شدم،میدونی من اصلا حد وسط ندارم یا نمیخورم نمیخورم یا بخورم ...

ببین خواهر من صدو هفت کیلو بود رفت دکتر کرمانی شد شصت و چهار تکون هم نخورده همه چی هم میخوره اما اون قدری که خودش میدونه دعوتش کرد همایش  بهش جایزه هم داد البته خیلی سال پیش بود 

نیازی نیست بری زیر تیغ جراحی 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
باورت میشه منم عین تو بودم؟؟؟من دی پارسال ۱۰۸کیلو بودم الان ۸۷ شدم.مثل جاروبرقی تمام خوراکیارو مبخور ...

اولین باره رژیم میگیرید؟

بخدا هرچی دکتره تغذیست رفتم ،صدبار برنامه کرفس و کوفت و زهرمار نصب کردم دو روز سه روز ده روز یکماه گرفتم ول کردم،اصلا برای من شده بیماری روحی روانی زندگیمو ول کردم بچه هامو ول کردم یکسره تو خودمم نمیتونم تکون بخورم نمیشه یه لباس بخرم اصلا شاد نیستم غمگین و افسردم اصلا با بچه هام کاری ندارم ولشون کردم به امید خدا یه غذا جلوشون میزارم صبح تا شب سرم تو گوشیه یا دارم فکر میکنم که خدایا چرا من تو این وضعیتم

اولین باره رژیم میگیرید؟ بخدا هرچی دکتره تغذیست رفتم ،صدبار برنامه کرفس و کوفت و زهرمار نصب کردم دو ...

قبلا هم گرفته بودم قبل از بارداریم ولی بعدش دوباره چاق شدم .ولی اولین باره کالری شماری میکنم شماهم دوست داشتی یه سر به تاپیک بزن انگیزه میگیری

بیا رژیم کتوژنیک بگیر..

ببین اگه به من بگن نخور اون روز و اون ساعت صدبرابر میخورم انگار گفتن میخوای بمیری و دیگه نمیتونی چیزی بخوری،اصلا نه اینکه بگم چیز خاصی هوس میکنما همین نون و پنیر رو هم انقدر میخورم تا بخوام بالا بیارم