2777
2789
عنوان

دییییییووونه شدم😥😥😥

370 بازدید | 70 پست

بخدا خسته شدم از اینکه هرچی میخورم با عذاب وجدانه ،اصلا مریض روحی روانی شدم😟😟😟

من احمق پارسال این موقع رژیم شروع کردم بیست وپنج کیلو کم کردم نمیدونم چه مرگم شد نمیدونم چه دردم شد که دوباره خوردم و خوردم و خوردم همش برگشت 

هرچی کم کرده بودم برگشت،افسرده شدم داغونم😢😢😢😢

اشکال نداره اصلا ناراحت نباش این که چیزی نیست  اینبار که کم کردی دیگه مواظبت کن 

ادم که نکشتی دوست من اینجوری نکن با اعصابت

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا چهار بار بالای بیست کیلو کم کردم بازم برگشته،پارسال با طب هومیوپاتی کوفتی کم کردم همش برگشت،یه مدت عالی رژیم میگیرم عالی یک روز دو روز که میخورم دیگه رژیمو ول میکنم 

خسته ام از خودم

خسته ام

اشکال نداره اصلا ناراحت نباش این که چیزی نیست  اینبار که کم کردی دیگه مواظبت کن  ادم که ن ...

بخدا اولین باره با گریه پست میزاره ،خسته شدم خسته شدم حالم از این وضعیتم بهم میخورم اما باز بیشتر میخورم ای کوفت بخورم درد بخورم 

تا حالا چهار بار بالای بیست کیلو کم کردم بازم برگشته،پارسال با طب هومیوپاتی کوفتی کم کردم همش برگشت، ...

کالری شماری کن.بعدم که به هدفت رسیدی دیگه دستت میاد چقد بخوری تا وزنت نره بالا

منم دوسال پیش این موقع ها شروع کردم تو پنج ماه نزدیک ١٢ کیلو کم کردم ثابت بودم تا این قرنطینه لعنتی تو این مدت قرنطینه باز پنج کیلو اصافه کردم از دیروز رژیم شروع کردم نگران نباش هرچی ادم حرص بخوره بیشتر دلش غذا میخواد 

☹️باز تو خوبه ارادش رو داشتی و کم کردی به خدا من 6 سال میخوام کم کنم و نمیشه 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
برو  زیر نظر دکتر اون جوری دقیق میدونی چقد بخوری من وسواس دارم بعضی وقتا هیچی نمیخورم مثل شما م ...

همش با دکتر بوده دکترهای مختلف بماند که این وسط هم خودم صدبار رژیم گرفتم پنج کیلو ده کیلو کم کردم دوباره برگشته