2777
2789
عنوان

دییییییووونه شدم😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 70 پست
کالری شماری کن.بعدم که به هدفت رسیدی دیگه دستت میاد چقد بخوری تا وزنت نره بالا

اصلا نمیتونم کم بخورم باورت نمیشه اصلا معدم مثلا پره باز میشینم با بچه هام غذا میخورم اونم زیااااد،در حین خوردن همش به خودم نهیب میزنم بسه بسه دیگه اما بازم میخورم زندگی رو برای خودم جهنم کردم اون چیزی هم که میخورم بخدا با لذت نیست با عذابه،

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه فایده کم کردم برگشته  چه فایده  اونی اراده داره که نگه میداره وزن رو

تو میگی 4 بار اراده کردی من واقعا تحسینت میکنم عزیزم 

ینی میتونی ینی ارادش رو داری به خدا تو عالی هستی 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
مثلا در روز چند کالری مجازه برنامه ای دار؟؟ لطفا دقیق تر بگو عزیزم

از بازار برنامه کرفسو دانلود کن هرچی میخوری تو روز بزن داخلش اون حساب میکنه.

وزنتو ضرب در ۲۰ کن منهای ۱۰۰ میشه مقدار کالری مجازی که توروز باید بخوری.

دوروز در هفته هم باید ۵۰۰تا ۷۰۰کالری بخوری.

کالریتم بیشتر با لبنیات گم چرب و مغزو میوه و سبزی پرکن.

برنج هفته ای ۳بار اونم ناهار فقط ۷ق بخور.

اب ۸تا ۱۰لیوان.ورزش هرروز انجام بده یا پیاده روی یا رقص حلقه دراز نشست.روزی نیم ساعت کافیه.

یه شب درمیونم قرص مولتی ویتامبن بخور

هفته ای ۱کیلو کم میکنی.

خوب برو عمل اسلیو کن اگه هزینه داری 

میترسم خیلی میترسم گاهی به سرم میزنه برم،شوهرم هم میترسه

اگه رسیدگی زیاد بخواد کسی رو ندارم که مواظبم باشه،

افرادی که عمل کردن دو دسته ان یا کاملا راضی یا کاملا ناراضی انگار واسه هرکسی یجوره یه هندونه دربستست،تازه اونایی که خودشون راضین از عمل خانواده هاشون میگن نری ها این پدر مارو درآورده اعصاب براش نمونده

از بازار برنامه کرفسو دانلود کن هرچی میخوری تو روز بزن داخلش اون حساب میکنه. وزنتو ضرب در ۲۰ کن منه ...

من اگه این چیزی رو که شما نوشتید رعایت کنم ماهی راحت شش کیلو کم میکنم اما نمیتونم رعایت کنم،بی نهایت میخورم،تنقلات زیاد میخورم مخصوصا چیزهای شیرین اصلا باور نمیکنی یه چیز میگم یه چیز میشنوی یعنی روزی نیست که من بستنی بیسکوییت کیک و شکلات و کاکايو نخورم

بخدا اولین باره با گریه پست میزاره ،خسته شدم خسته شدم حالم از این وضعیتم بهم میخورم اما باز بیشتر می ...

باور کن هرچی بیشتر خودتو سرزنش کنی اشتهات بیشتر میشه بهش میگن پرخوری عصبی 

یکم ریلکس باش مهم رژیم نیست مهم اینه که اصولی خوردنو یاد بگیری بعدش دیگه بعضی روزا پرخوری کنی هم اشکال نداره روزای بعدی جبران میکنی 

حالا یکم اضافه وزنه دیگه رژیم میگیری  حل میشه میره  مال مردمو که بالانکشیدی اینقدر اعصاب خودتو خراب میکنی

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
اصلا نمیتونم کم بخورم باورت نمیشه اصلا معدم مثلا پره باز میشینم با بچه هام غذا میخورم اونم زیااااد،د ...

کالری شماری کم نیست که خیلیم خوبه.

معدتو با سالاد پر کن.

هویج و خیار و گوجه خورد کن بزار رو اپن هروقت هوس چیزی کردی اونارو بخور.

قهوه تلخم خیلی موثره تو کنترل اشتها.

هله هوله هم یه مدت نخرید کلا.

خیلی وقتا ادم تشنشه متوجه نمیشه فک میکنه گرسنس میره سریخچال .اینجور موقع ها ۱لیوان اب بخور اشتهات سرکوب میشه 

باور کن هرچی بیشتر خودتو سرزنش کنی اشتهات بیشتر میشه بهش میگن پرخوری عصبی  یکم ریلکس باش مهم ر ...

یکم نیست افتضاحه،از زندگی بیزار شدم خسته شدم،میدونی من اصلا حد وسط ندارم یا نمیخورم نمیخورم یا بخورم هم اندازه ده نفر میخورم اصلا حالیم نیست چقدر باید بخورم

میترسم خیلی میترسم گاهی به سرم میزنه برم،شوهرم هم میترسه اگه رسیدگی زیاد بخواد کسی رو ندارم که مواظ ...

حرف دیگران اهمیت نده به هیچکس نگو من سه سال پیش با دکتر طولابی عمل اسلیو کردم ۱۰۵ کیلو بودم تا ۶۶ کیلو شدم دو تا بچه داشتم با وجود شیردهی رفتم عمل کردم دیگه خسته شده بودم با هزارتا بدبختی شوهرمو راضی کردم به جز مامانم به هیچکس نگفتم حتی خانواده شوهرم فکر کردن رژیم گرفتم پیش دکتر خوب برو هیچیت نمیشه من چاقی برام عذاب بود از بچگی درگیر چاقی بودم الانم از ترس این که چاق نشم وسواس خوردن گرفتم