2777
2789
عنوان

دییییییووونه شدم😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 70 پست
بدنت شل نشد خیلی؟بازوها مخصوصا سینه ها؟

شل شد ولی من تر جیح میدم به چاقی اگه غذا خور باشی تنقلات خور نباشی اسلیو خیلی خوب جواب میده از نظر من دکتر طولابی بهترین دکترن انقد به کارشون ایمان دارن که حتی براتون درن نمیذارن بعد از عمل من خیلی راضی بودم حالا شما اگه خواستی جراحی کنی کامل تحقیق کنید

ببین خواهر من صدو هفت کیلو بود رفت دکتر کرمانی شد شصت و چهار تکون هم نخورده همه چی هم میخوره اما اون ...

من پیش کرمانی هم رفتم هفت کیلو کم کردم ول کردم خیلی سال پیش،اصلا به رژیم به برگه رژیم به اینکه چی بخور و کی بخور و چقدر بخور حساسیت پیدا کردم بدتر میکنم انگار بیا رو اپن منو ببین پر از بیسکوییت رژیمی،نان رژیمی،سبوس کوفت و زهرمار و هزارتاچیز رژیمی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من پیش کرمانی هم رفتم هفت کیلو کم کردم ول کردم خیلی سال پیش،اصلا به رژیم به برگه رژیم به اینکه چی بخ ...

اقا اصلابیا و  یه مدت ول کن استراحت کن ذهنتو ازاد کن بذار اعصابت خنک بشه داری خودتو نابود میکنی اینجوری 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
راجع به پازوکی چیزی نشنیدی؟تعریف یا اینکه بد بگن راجع بهش؟

نه نشنیدم بزن نت حلقه معده نی نی سایت نزدیک ۳هزار صفحه است که با همه جور دکتری عمل کردن خیلی بهت کمک میکنه تصمیم بگیری

اقا اصلابیا و  یه مدت ول کن استراحت کن ذهنتو ازاد کن بذار اعصابت خنک بشه داری خودتو نابود میکنی ...

بخدا آره نابود شدم،اما بدبختی من اینجاست که من اگهذخودمو ول کنم تا دویست کیلو هم پیش میرم از اون دسته چاق هاام که چاقیم حد نداره😞😞😞

یه لینک تاپیگ بامداد خمار هست واست میفرستم هممون گروهی داریم کم میکنیم .فک نمیکنم گروه ها جا داشته ب ...

عزیزم برا منم میفرستی ؟ من کتوؤنیک بودم میخوام بیام کالری شماری .. صحبتاتونم سیو کردم تا بهدا انجام بدم .. بی زحمت منم ادد کنین ؟

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..
خدا نیاره برای کسی،حالم از خودم بهم میخوره از همه وجودم بدم میاد😞😞😞

نگوووووووووووو .. میفهممت :( منم تپلی ام .. الته کم کردما ولی خوب هنوز 15 کیلو جا مونده .. شوهرم خیلی بدش میاد و مادر شوهرم اینا بم سرکوفت میزنن .. منم از پاهای لختم بدم میاد .. مخصوصا وقتی سلولیت هامو میبینم ..

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..