بچه ها کسی تا حالا عصب کشی کرده ؟؟ یدونه از دندونام حدود ۴ روز پشت هم بیشتر شب ها درد می کرد الان درد نمی کنه پوسیده هم شده امروز باید برم دکتر عکس بندازم به اب یخ و غذا و.. حساس شده به نظرتون به عصب رسیده حتما ؟؟؟؟ بعد اینکه کسی عصب کشی کرده ؟؟ خیلی درد داره ؟؟ من اصلا تحمل دندان پزشکی رو ندارم
بیین من سه هفته پیش ی دندونمو عصب کشی کردم اصلا بعدشم درد نداشتم بعدم با کامپوزیت پر کرد خیلی خوب شد اصلا معلوم نیست ولی یکشنبه رفتم دندون دیگمو عصب شی کردم الان پانسمانه یعنی دارم میمیرم اصلا نمیتونم هیچی بخورم😭😭قیمت دکتر منم همینه البته 1 تومن
برای عصب کشی دندان من مادرم رفته پیش آقای دکتر صفار هرندی http://drsaffarharandi.ir/واقعا دکتر علی هستش هم تو شریعتی هم تو فردوسی مطب داره شمارشم 02126705028
اره عزیزم من دوتا از دندونامو عصب کشی کردم رفتم پیش دکتر اذر اصلانی مقدم خیلی دکتر خوب و خوش برخوردیه البته من دونام چرک کرده بود که قرص خوردم قبلش بد رفتم ولی چون دردش دیگه طاقتمو بریده بود توی روز برام تانجام داد عصب کشیو منکه راضی بودم
حالا برات آدرس مطبشو میزارم از یه چیزی که خوشم اومد این بود که مطبش خیلی تمیز بودم بعد به خاطر کرونا همه وسایلشو یعد هر مریض که میره ضدعفونی میکنه روی صندلیاش کاور میندازه من خیلی روی این مسئله حساس بودم که خداروشکر رعایت کرده بود دکتر آذر اصلانی مقدم