2789
عنوان

عصب کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۶ تاااا خب خداروشکر عزیزم شما با کامپوزیت پر کردید ؟

۲۰سالمم بیشتر نیست ۸۰ درصده دندونام نابوده😂

نه دیگه دندون رو ک عصب کشی میکنن با جیوه است اگر اشتباه نکنم(مطمعن نیستم) یه همچین ماده ایه پرمیکنن

بعد اگر خواستین بعد ازیه مدت یا کامپوزیت یاروکشش میکنید

خدابزرگه😌
من 3بار عصب کشی کردم اصلا همچین چیزی نیست

اخه دیروز مطب بودم آقا هه اومد دندونشو کشید جیغ زد بعد دکتره گفت اوف خدا رحم کرد عصب کشی نکردی اگه میکردی که اینجارو نزاشتی رو سرت

۲۰سالمم بیشتر نیست ۸۰ درصده دندونام نابوده😂 نه دیگه دندون رو ک عصب کشی میکنن با جیوه است اگر اشتبا ...

نه با مواد سفید هم پر میکنن که اسمش کامپوزیته اون سیاه ها امولگام اون سفید ها اصلا انقدر خوب میشه یادت میزه پر کردی یا خراب بوده قبلا کاش با کامپوزیت پر می کردی امولگام خیلی زشت میکنه

نه با مواد سفید هم پر میکنن که اسمش کامپوزیته اون سیاه ها امولگام اون سفید ها اصلا انقدر خوب میشه یا ...

درسته اما اینو همه میگن ک با  مواد سیاه ها دوامش بیشتره

اینو خیلیا گفتن

سفیدا زود میریزن

کلا دندون عشب کشی ضعیف میشه باید روکشش کنی

روکششم ک کنی سفید میشه دیگه

خدابزرگه😌
گرون میگه من سه ماه پیش کلا با پونصد هم عصب کشی کرد هم پر کرد دندون نیشم بود البته من شهرستانم 

واقعا تازه دو تا دیگه پوسیده دارم اما درد نمی کنه به چیزی هم حساس نیست دیگه اونا که به عصب نرسیده ؟