2789
عنوان

عصب کشی

384 بازدید | 37 پست

بچه ها کسی تا حالا عصب کشی کرده ؟؟ یدونه از دندونام حدود ۴ روز پشت هم بیشتر شب ها درد می کرد الان درد نمی کنه پوسیده هم شده امروز باید برم دکتر عکس بندازم به اب یخ و غذا و.. حساس شده به نظرتون به عصب رسیده حتما ؟؟؟؟ بعد اینکه کسی عصب کشی کرده ؟؟ خیلی درد داره ؟؟ من اصلا تحمل دندان پزشکی رو ندارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره به عصب رسیده اولا اصن درد ندارن اگرهم باشه  دردش کمتر از دندون درده 

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده

منم مثل شمام

۵،۶تا دندونم عصب کشی کردم

معمولا اگر لثه عفونت نداشته باشه این علائمی ک میگی یعنی به عصب رسیده

زمانیم ک بی حس بشه دندونت دیگه هیییییییچیو حسنمیکنی

حتی یه درد جزئی

برای من ک اینجوری بود کوچکترین دردی رو حس نکردم

نگران نباش

خدابزرگه😌
منم مثل شمام ۵،۶تا دندونم عصب کشی کردم معمولا اگر لثه عفونت نداشته باشه این علائمی ک میگی یعنی به ...

۶ تاااا خب خداروشکر عزیزم شما با کامپوزیت پر کردید ؟

من تحمل امپولشو دارم ولی بابام گفت انگار ی نیزه میکنن تو دندون در میارن حالم بد شده

نه دردی حس نمیکنی باباتم خوب بهت روحیه داده خخخخخخخ

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔