2789
عنوان

عصب کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 37 پست
واقعا تازه دو تا دیگه پوسیده دارم اما درد نمی کنه به چیزی هم حساس نیست دیگه اونا که به عصب نرسیده ؟

اینجوری نمیشه گف باید عکس بگیری ولی حتی اگه ب عصب نرسیده باشی عصب کشی کنی بهتره چون ممکنه پر کنی و بعد چن وقت درد بگیرع و دوباره کاری بشع 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بیین من سه هفته پیش ی دندونمو عصب کشی کردم اصلا بعدشم درد نداشتم بعدم با کامپوزیت پر کرد خیلی خوب شد اصلا معلوم نیست ولی یکشنبه رفتم دندون دیگمو عصب شی کردم الان پانسمانه یعنی دارم میمیرم اصلا نمیتونم هیچی بخورم😭😭قیمت دکتر منم همینه البته 1 تومن

اخه دیروز مطب بودم آقا هه اومد دندونشو کشید جیغ زد بعد دکتره گفت اوف خدا رحم کرد عصب کشی نکردی اگه م ...

چه کولی من دندون عقلمو کشیدم در عرض یه دقیقه هیچیم نفهمیدم . اون حتما سر نشده بود

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست

اره عزیزم من دوتا از دندونامو عصب کشی کردم رفتم پیش دکتر اذر اصلانی مقدم خیلی دکتر خوب و خوش برخوردیه البته من دونام چرک کرده بود که قرص خوردم قبلش بد رفتم ولی چون دردش دیگه طاقتمو بریده بود توی روز برام تانجام داد عصب کشیو منکه راضی بودم

حالا برات آدرس مطبشو میزارم از یه چیزی که خوشم اومد این بود که مطبش خیلی تمیز بودم بعد به خاطر کرونا همه وسایلشو یعد هر مریض که میره ضدعفونی میکنه روی صندلیاش کاور میندازه من خیلی روی این مسئله حساس بودم که خداروشکر رعایت کرده بود دکتر آذر اصلانی مقدم

مطب دکتر آذر اصلانیس مقدم:

تهران-خیابان ولیعصر-بالاتر از پارک ساعی-روبهرو خیابان32-بن بست چمن-پلاک2-طبقه4

شماره مطب: 88206751 

شماره موبایل:09350723193

بیا عزیزم اینم اطلاعات دکتر اذر اصلانی مقدم اگر توی اینترنت هم سرچ کنی هم مطبش میاد بالا هم گوگلش یعنی سایتش من خودم اینطور ی پیداش کردم.