2777
2789
به گولوله میبستن 😆😆😆 فیلم جنگی زیاد میبینی

شایدباورکردنش برای شماسخت باشه.چون منم توعمرم همچین ادمایه لجنی روندیدم.بله به گلوله میبستن.خداازشون نگذره.شماباورنکن خواهرجان قاضی ومسئولینم مثل شمافکرمیکردن.که الان قاتل ازاده

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
بله من دیدم یکی بود تو محلمون پسر نوجون شو انقدر با سیم کابل زده بود که بچه مرد بعدش هم آقا آزاد شد ...

وای به جای اینکه با اینا بیشتر و سختتر برخورد کنن ازادشون میکنن😑 کسی که به بچه خودش رحم نکنه میخاد به من و شما رحم کنه؟؟ 

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همچین اتفاقایی میفته من اتفاق افتادنشو درک کردم

متاسفانه بعضیامثل این کاربر.فکرمیکنن همه چی عالیه.درصورتی که واقعا این اتفاقاصورت میگیره.شایداگرخودمم نمیدیدم باورنمیکردم

قاتل؟ 

من.

قاتل روحمم

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
باسیم کابل چرا؟علت کتک چی بوده؟

روانی بود مرتیکه بسیار بدبین از زن اولش جدا شده بود دوتا دختر ویه پسر داشت دور خونش پرده زده بود مثل پادگان ظاهرا این نبوده دختره پرده رو زده بود کنار وقت میاد دخترش کتک میزنه پسره هم تو سن نوجونی دیگه غرورش اجازه نمیداد خواهره رو بزنه جلوش در امده اونم بچه رو بسته بعد انقدر زده تا مرده

شایدباورکردنش برای شماسخت باشه.چون منم توعمرم همچین ادمایه لجنی روندیدم.بله به گلوله میبستن.خداازشون ...

شر میگی مگه میشه یکی که این همه کار کرده باشه الان ازاد باشه رضایت گرفتن مگه 

بعد اون چون ۱۶ سالشه زندان میمونه تا به سن قانونی برسه واسه اعدام

وای به جای اینکه با اینا بیشتر و سختتر برخورد کنن ازادشون میکنن😑 کسی که به بچه خودش رحم نکنه میخاد ...

مادره که جدا شده بود ولی دم اینا خودش بوده واسه همین آزادش کرده بودن البته این قضیه مال چند سال پیشه شاید الان اوضاع عوض شده باشه

شر میگی مگه میشه یکی که این همه کار کرده باشه الان ازاد باشه رضایت گرفتن مگه  بعد اون چون ۱۶ س ...

اره عزیزم.باورکردنش سخته.میدونی چون زمانی که قتل صورت گرفت ۳نفرهمزمان اسلحه بدست داشتن.عمویه قاتل وبرادش.ولی اون اقاگلولروشلیک میکنن.ولی زمان بازجویی اززیرش درمیره میگه من نبودم یکی ازاون دوتابوده.چون خیلی پولدار بود.همه مسئولین مربوط روباپول خرید.الانم به سادگی ازاده.عزیزم ازاین اتفاقادرطول روزخیلی زیادمیفته فقط ماچون سهمی توش نداریم .نمیدونیم.وخداکنه همیچکسهم سهمی ازایناتفاقات نداشته باشه.چون واقعاداغ جوون سخته اونم به این صورت.

خدا آخر عاقبت ماروبخیر کنه و بدونیم موقع عصبانیت هر حرفی رو نباید بزنیم و هرکاری رو نباید کنیم چون چن ثانیه عمل اشتباه ممکنه هزاران ساعت پشیمونی و بدبختی به باربیاره 

باید یاد بگیریم خیلی چیزارو کنترل کنیم

البته بهتره دعوایی نباشیم ولی اگر اتفاق افتاده بعضی حرفا رو نزنیم چون احتمالا طرف دلش میشکنه یا ممکنه درگیری بشه و اتفاقای غیر قابل پیش بینی بیفته در کل سعی بر صلح باشه