2777
2789
جای سواله چطور بچه از کتک مرده؟

حتی دخترشم که رفته بود مانع بشه ضربه بدی به سرش زده بود ک اونم تا دوماه تو کما بود(حتما با چیزی کتک زده)

پسر درجا تموم میکنه ولی دخترش الان زندس

الان جو خونه شما چطوره؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4482205/یه-ورق-از-زندگیم?postId=139889436 

این تاپیکم درمورد برادرشه 

من متاسفانه زیاد آدم از دست دادم پدرمم سال بعدش فوت کرد حیلی محکم شدم ولی خب هرکدوم یه داغ رو زندگیم گذاشت

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🌹سومین کاربری به علت زبون درازی در حرف حق😉☝🏻

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ماجراشون چی بوده؟

سریمسئله ای دعواشون میشه اونم باگلوله وعمد تیرودقیق میزنه توقلبش درجاتموم میکنه.الان ۵ساله ازماجراش میگذره.

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
جای سواله چطور بچه از کتک مرده؟

شاید خونریزی داخلی کرده یا سرش ضربه خورده

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒
یعنی حق خوری بزرگی صورت گرفته؟

بله عزیزم.خداازمسئولان بی کفایت وپول خورنگذره که بخطررشوه حق یه زنه جوون و۲تایتیموخوردن.دخترهنوزبدنیانیومده بود که پسرعموم فوت شد.

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
آره یکی از مریضای بیمارستانمون بود . هر وقت با دارو میرفتم بالای سرش 5 تا مامور میومدن نظارت میکردن ...

سلام میشه درخواست دوستیمو قبول کنید

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
بله عزیزم.خداازمسئولان بی کفایت وپول خورنگذره که بخطررشوه حق یه زنه جوون و۲تایتیموخوردن.دخترهنوزبدنی ...

خدابیامرزتش و حقو تو روز اصلی حسابرسی بده به حق دار

بله من دیدم یکی بود تو محلمون پسر نوجون شو انقدر با سیم کابل زده بود که بچه مرد بعدش هم آقا آزاد شد دوباره ازدواج کرد از زن دومش چندتا بچه داره اونا هم الان بزرگ شدن