2777
2789
عنوان

چقدر مردم راحت زخم زبون میزنن

229 بازدید | 31 پست

شوهرم کارمنده حدود ۴ تومن حقوقشه مستاجریم بچه نداریم داره میگذره ولی سخت ولی خداروشکر..بعد یکی از آشناها کارش ازاده مسخره کرده گفته خودتو الاف کردی با این کارت 

من موندم شوهرم از این کارم بیرون بیاد اون میخواد دستشو بگیره یا  بیکار بشه اولین نفری ک مسخره کنه بازم اون طرفه 

اه اعصاب منو شوهرمو خورد کرده من واسم مهم نیست ولی آشنا نزدیکه لجم در اومده ب شما چه اخه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بگو خدا سر را افرید تا روی بدن باشد نه در ماتحت دیگران😬

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://t.me/joinchat/IMC00RgRt7btodGW9Z3c7w چله دعا یستشیر به نیت ازدواج بیاین گروه تلگرام زود 40 ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4582951/فرصت-طلایی-ب-ای-حاجت-روا-شدن-در-۹-روز

خدایا شکرت قبل از این تاریخ ۹۹/۹/۹ به ارزوم رسیدم😍😍😍 

کدوم شهرین؟

منم شوهرم کارمنده حقوقش چارتومنه. بچه نداریم اما زندگیمون گوش شیطون کر خوبه

منظورش چیه گفته خودتو مسخره کردی. چقدر بیشعور

نی نی من کجایی ؟ تو کجایی؟ ندارم در سرم جزتو هوایی. کجایی؟ تو کجایی؟😔😔
آخ ک دلم خواست یکی بزنم تو دهن اون فامیلتون

واقعا همشون پولدارن بعد ی سره مارو مسخره میکنن ک زرنگ نیستین میشد کار خیلی خوب داشته باشین من نمیدونم ما داریم سختی میکشیم ب شما چه اگ ناراحتین خوب چرا همون اول ک شوهرم متاهل نشده بود دستشو نگرفتین انقدر شما دلسوزین 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
الان چه کاری از دست ما بر میاد. ادرس بده جنازه تحویل بگیر 

🤣🤣🤣لجم در اومده دلم خواست تاپیک بزنم حرصم خالی شه با همراهیتون