2777
2789
عنوان

چقدر مردم راحت زخم زبون میزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 31 پست
کدوم شهرین؟ منم شوهرم کارمنده حقوقش چارتومنه. بچه نداریم اما زندگیمون گوش شیطون کر خوبه منظورش چیه ...

تهران..مستاجریم و قسط داریم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوتا بچه دارم‌..تو سن بلوغ ..ماهی ۵ یا ۴ حقوقمونه ..بد نیس زندگیمون...تو ک‌بچه نداری چطور سخت میگ ...

ما مستاجریم تهرانیم قسطم داریم کنارش

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

کاری  به زخم زبونش ندارم 

ولی به نظر منم آدم فقط عمرش با حسسرت میره 

همسرم دبیر آموزش پرورش هست 

الان نزدیک ۶ ماهه  خرید و فروش ملک میکنه تو شهرستان خودمون

زندگیمون از این رو به اون رو شده  خدارو شکر 

قبلا ۵۰۰هزار واسش هزارتا نقشه میکشیدیم  ولی الان راخت تریم 

به نظر منم فکر شغل دوم باشید 

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
کاری  به زخم زبونش ندارم  ولی به نظر منم آدم فقط عمرش با حسسرت میره  همسرم دبیر آمو ...

اره دنبالشه اتفاقا رفت املاک کار کنه از بس خریدوفروش کم شده بود جمع کردن ...خیلی دنبال کاره 

واقعا به اون چه☹

منم میدونم کمه ولی چکار کنیم دیگ بریم دزدی سرمایه زیادم ک نداره کنارش کار بزنه کار دومم با شرایطش سخت پیدا میشه 

تهران..مستاجریم و قسط داریم 

عزیزم مردم متاسفانه حرفایی بدتر از اینو حتی میگن

مهم اینه که خودت و همسرت در ارامش سعی کنید از کنار مشکلاتتون رد بشین. به پیشرفت فکر کنین

موفق باشین الهی

نی نی من کجایی ؟ تو کجایی؟ ندارم در سرم جزتو هوایی. کجایی؟ تو کجایی؟😔😔
اره دنبالشه اتفاقا رفت املاک کار کنه از بس خریدوفروش کم شده بود جمع کردن ...خیلی دنبال کاره 

عزیزم الان که زمین راکت هست 

بخرید بعد بفروشین بخدا یه زمین قیمت مناسب خیلی  خوبه هست 

واسه کمک به خرج ومخارج

مثلا زمین خریدیم ۱۸۰ الان ۳۰۰ میارزه در عرض ۶ ماه 

خدا خودش کمک میکنه 

البته خدارو شکر با دوز و دقل شوهرم کار نمیکنه

همیشه  زمین خوب میخره  میگه دست مردم میدم 

فردا توش خونه میسازن من مدیون نشم 

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
منم میدونم کمه ولی چکار کنیم دیگ بریم دزدی سرمایه زیادم ک نداره کنارش کار بزنه کار دومم با شرایطش سخ ...

عزیزم  پول واسه  خرید زمین تو تهران  خیلی سخته 

ولی برید از شهرستان خودتون 

خرید کنید و بفروشین 

الان  خیلیا اینجورین از استان خودشون میان شهرستان خرید زمین میکنن

ب بدبختی

عزیزم خدا خودش کمکتون کنه 

بخدا ما بعضی وقتا با ۳۰۰ هزارتومن  یه ماه رو گذروندیم

2790
2778
2791
2779
2792