2777
2789
والا حکم معلمارو نگاه میکردم داشتن ۹ ملیون میگرفتنمعلم ساده هم هست 

درسته نمیدونم واقن چرا بعضیا منکر میشن طرف 3 4 روز میره صب تا ظهر مدرسه 6 7 تومن حقوقشه تازه ناراضیم هستن اکثرا هم اون چند روز که نمیرن مدرسه میرن شغل دوم و یا غیر انتفاعی 

یه خانواده ای در حقم خیلی ظلم کردن اونقدری که شبام با اشک خاتمه پیدا میکنه و روزهام با اشک شروع میشه خدایا اشک هام رو با گرفتن تقاصم ازشون تمام کن
مریوان کردستان عزیزم مریض که نیستم دروغ بگم دیدم با چشم خودم 

ما هم منطقه محروم هستیم مرض رو نمیدونم اما با ۲۳ سال سابقه تازه از فروردین حقوق شوهرم شده ۶ تومن تازه کلی ذوق کرده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درسته نمیدونم واقن چرا بعضیا منکر میشن طرف 3 4 روز میره صب تا ظهر مدرسه 6 7 تومن حقوقشه تازه ناراضیم ...

نوش جون شون

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

صدالبته که نوش جونشون.اما دیگه ننالن.

من کارمند رسمی دولتم با ۱۶ سال سابقه.فوق لیسانس.هر روز و هرفصل از ۷تا ۴ و ربع سرکارم.تازه امسال حقوقم شده ۵ میلیون.

تناسب هم چیز بدی نیست.

معلم ها یادگرفتن فقط بنالن.یکی نیست بگه عزیز من به بقیه کارمندا و تایم و شرایط کاریشون هم یه نظر بندازین.

وگرنه ما هم مثل شما معتقدیم نوش جونشون

الهی و ربی من لی غیرک 
ما هم منطقه محروم هستیم مرض رو نمیدونم اما با ۲۳ سال سابقه تازه از فروردین حقوق شوهرم شده ۶ تومن تاز ...

عزیزم ما هم منطقه محروم و همسایه شما هستیم.خواهر خودم اونم فوق لیسانس با ۱۸ سال سابقه،از من بیشتر میگیره.

واریزی و حکمشون رو نگاه کن.

الهی و ربی من لی غیرک 
عزیزم ما هم منطقه محروم و همسایه شما هستیم.خواهر خودم اونم فوق لیسانس با ۱۸ سال سابقه،از من بیشتر می ...

حکمش رو من از اتوماسیون میگیرم و البته فیش رو همسرم شاید عیب داشته باشه ولی دروغ نمیگه خدا رو شکر هر کی هر چی میگیره نوش جونش حتما حقش هست از جیب من که نمیگیره 

حکمش رو من از اتوماسیون میگیرم و البته فیش رو همسرم شاید عیب داشته باشه ولی دروغ نمیگه خدا رو شکر هر ...

همین.ما هم همینو میگم.هرکی هرچی میگیره منکر نباشه یا خدای نکرده ناشکر.

الهی و ربی من لی غیرک 
همین.ما هم همینو میگم.هرکی هرچی میگیره منکر نباشه یا خدای نکرده ناشکر.

من میگم اما خب با این حقوق بعد ۲۳ سال بی انصافیه

عزیزم ما هم منطقه محروم و همسایه شما هستیم.خواهر خودم اونم فوق لیسانس با ۱۸ سال سابقه،از من بیشتر می ...

منم دقیقن همینو میگم آدم حکم خیلی از معلم هارو به چشمم میبینه و شرایط کاریشون و تعطیلی هاشونو میبینه بعد باز مینالنن خیلی قشر عجیبی هستن خیلی زیاد 

یه خانواده ای در حقم خیلی ظلم کردن اونقدری که شبام با اشک خاتمه پیدا میکنه و روزهام با اشک شروع میشه خدایا اشک هام رو با گرفتن تقاصم ازشون تمام کن

ما معلم ها چهار ماه بالای سر بچه ها نبودیم و دختران را به دست خانواده ها سپردیم.

پدری با داس سر دختر رو..

پدری با تبر بخاطر اینکه دخترش دیر به خانه آمده او را به قتل می رساند..

پدری به دخترش قرص برنج میده تا مسئله رو خودکشی نشان بدهد..

یکی خودشو از ده طبقه پرت می کنه..

پدری اسید می پاشه رو دخترش..

پدری با گلوله هم به همسرش شلیک می کند هم به دخترش..

یکی از خونه فرار کرده رفته..

.................  و ادامه دارد.

آقا قرار بود قرنطینه باشه که دخترها در امان باشند .

نخواستیم ..

دختر ها رو به معلم ها برگردانید.

عیبی نداره که حقوق معلم ها کم است.

عیبی نداره که این همه سال شنیدیم

"معلما چشونه هی تعطیلند"

یا

"هی آلودگی هواست" !

حالا دیدید که خانه ها  آلوده تر هستند.

حالا قدر معلمها را دانستید !

پس خواهشا یک دقیق سکوت فقط سکوت!!!

✍️شکوفه کمانی ۸ تیر ۹۹

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن