2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه خونتون فقط خونه شوهرتون که گفت برو شما هم رفتی؟؟؟

میگفتی تو ناراحتی تو برو اینجا خونه من بیشتر

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

اشتباه کردی صحنه رو ترک نکن بمون و تا آخرین نفس بجنگ برای زندگیت دوره قهر کردن و ناز کردن گذشته خواهررررررر.. اگه نیاد دنبالت چی؟؟؟ بعد می خوایچکار کنی... کارو کردی که میخواسته... 

🌺تمام تلاش من در زندگی فقط و فقط بهتر شدن و بر تر شدن از دیروز خودمه همین و همین... برای من همینک کافیست🌺

دوسه روز که سراغتو نگیره خودت ازرفتنت پشیمون میشی

خونه زندگی رومال خودتون نمیدونید که ول میکنید میرید؟

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
اشتباه کردی صحنه رو ترک نکن بمون و تا آخرین نفس بجنگ برای زندگیت دوره قهر کردن و ناز کردن گذشته خواه ...

نباید دستش آتو بدی که فزدا بگه خودش رفت 

🌺تمام تلاش من در زندگی فقط و فقط بهتر شدن و بر تر شدن از دیروز خودمه همین و همین... برای من همینک کافیست🌺
چرا؟

هیچوقت خونت رو ترک نکن.الان متوجه نمیشی دو روز بمونی خونه بابات و شوهرت نیاد دنبالت اونوقت تازه میفهمی منظورمو خیلی بده.من الان درخواست طلاقم دادیم هنوز خونه شوهرمم

عشقم همه کسم دخترم😍😍