2789
عنوان

مدل سرامیک

538 بازدید | 48 پست

سلام خانومای خوش سلیقه میخام برم کاسی سرامیک بخرم چندتا مدل قشنگ بهم معرفی میکنین ایده بگیرم اگه عکس دارین بفرستین من دوس داشتم کف خونه هامون پارکت باشه سوهرم میگه نه سرامیک طرح پارکت میگیریم ب نظرتون تیره یا روشن؟؟؟؟ اگه عکس دارین بدین واسه حموم دسشوویی و آشپزخونه هم همینطور مرسی

روشن نگیر واسه کف

من که بیچاره شدم از بس هر روز طی میکشم تا پنجره رو باز میکنی جوری خاک میشینه انگار 20 ساله کسی تو خونه نبوده

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من این طرح رو واسه وسط اشپزخونه گرفتم خیلی شیک هرکس میبینه کلی تعریف میکنه

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@

اصلا روشن‌نگیر . همش لک.خاک.تایه چیزی میفته سریع معلوم میشه.الان‌ سرامیک‌اومده مثل پارکت.زبر هستن اصلا فرش تکون‌نمیخوره. سروسیها روشن بزن بازم کف رو سفید نزن .گلبهی بزن 

سراميك هاي ما تقريبا يه رنگ كرم قهوه اي يه هر كي ديده پسنديده رنگش نه زياد روشنه نه زياد تيره اگه روشن باشه تميز كردنشون سخته همش بايد تميزشون كني با يه رد پا كثيف ميشه همه ميگن خوش بحالت ما كه خسته شديم از بس تميز كرديم تيره هم نيست

سرامیک من اینه 

گاهی حجم دلتنگهایم آنقدر زیاد میشودکه😔                  دنیا با تمام وسعتش برایم تنگ میشود.....!                   دلتنــــــگم.....😢.                                             ⁦❤️⁩ کسی که گردش روزگارش به من که رسید از حرکت ایستاد ....!                                                              ⁦❤️⁩ خودم.....                     خودی که مدتهاست گم کرده ام😔