2789
عنوان

مدل سرامیک

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 48 پست
من این طرح رو واسه وسط اشپزخونه گرفتم خیلی شیک هرکس میبینه کلی تعریف میکنه

اشپزخونه ت کوجیکه؟ مال من کلا ۹ متره کابینت کردیم خیلی کوجیک شده

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خواهش.تو برو سرامیک فروشی .اتقدر تنوع زیاده گیج میشی.کدوم از خوشگلی انتخاب کنی.انشالله به دل خوش بری ...

فدات شم مرسی انشالله ب حق فاطمه زهرا همه مستاجرا خونه دار شن مامان منم خونه دار شه

اشپزخونه ت کوجیکه؟ مال من کلا ۹ متره کابینت کردیم خیلی کوجیک شده

اره از منم کوچیکه

کلا 12 متر هست این طرح رو دقیق انداختیم وسط دور تا دور کابینت شد که زیرش کرمی هست و نصف سرامیکها هم که کرمی هست دور قاب افتاد بیرون کابینت ها

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
چند دراوند متری؟

این طرح ها متری نیست کل طرح رو میفروشن ما سال 96 خریدیم به 600 تومن یعنی هر دونه سرامیک 100 تومن شد

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
نمیدونم والا میدونی پارکتم جنس خوب و بد داره دختر عمم کف هونس پارکته جنسش خوب نیس راه ک میری قیژقیژ ...

اونایی ک صدا میده زیر کار خوبی استفاده نکردن اگه میخوای پارکت کنی حتما بگو زیر کار و از موکت های خوب یا فوم های خوب استفاده کنه ک صدا نده

مال من سرامیک روشن و براقه عاشقشونم 

بچه هم داری؟مهمون چی زیاد رفت و امد نداره؟وای وای وای ...من دیگه بمیرم سرامیک روشن و براق نمیخرم قشنگیش بخوره تو سرش یه لاخ مو میریزه به چشم میاد هروز دارم دستمال میکشم 

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است