2777
2789
عنوان

آرایشگاه ابرو خوب توی کرج می شناسید؟

28307 بازدید | 78 پست
من ابروهام پهنه هر جا می رم ور می دارن نازک می کنن نخ می شه جایی رو می شناسید که خیلی پهن و قرینه در بیاره؟؟؟؟؟؟؟ ممنون می شم راهنماییم کنین
خدایا، برای نعمتی که بهم دادی فقط می تونم بگم شکرت و پسرمنو حفظ کن. خدایا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا فرما 
مینا گلی جون من یجا میرم تو کرج اسم ارایشگاهش سانازه واقعا عالی بر میداره ابرو رو من از تهران میام میرم اونجا چون ابرو رو پهن و قشنگ بر میداره بذار شمارشو از خواهرم میگیرم برات میذارم عزیزم
و امروز.. روزی دیگر است.. سرشار از رمز و رازهای مخصوص خود.. کسی چه میداند..شاید امروز همان روزی باشد که منتظرش بودی!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستت درد نکنه من یه جا رو پیدا کرده بودم شرق تهرانه خانومه سالنشو جمع کرده تو خونه کار می کنه منم باردارم سختم بود برم پیش اون این خانومه خوب و پهن و قرینه بر می داره؟ چقدر می گیره؟‌خوب وقت می ده؟ اسمشو بهم بگو رفتم اونجا اگه چند نفر بودن بدونم کی یه
خدایا، برای نعمتی که بهم دادی فقط می تونم بگم شکرت و پسرمنو حفظ کن. خدایا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا فرما 
من واقعا راضیم از کارش همه ی اقواممون میرن پیشش هرجوری بگی برات بر میداره ولی بیشتر پهن و خوشگل بر میداره اصلا ابرو رو نازک نمیکنه اسمش سانازه فقط اون ابرو کار میکنه فکر کنم با بند 10 دقیق یادم نیست
و امروز.. روزی دیگر است.. سرشار از رمز و رازهای مخصوص خود.. کسی چه میداند..شاید امروز همان روزی باشد که منتظرش بودی!
من اینجا هرجا رفتم ابرومو ناقص میکردن اومدم پیش ساناز ابرومو درست کرد دیگه اکثرا پیش اون میرم
ببینم اگه واسه فردا وقت می ده می رم می یام نتیجه کارشو اینجا می نویسم
نهال جون من پنجشنبه غروب رفتم سرشون شلوغ بود چند تا میکاپ و شینیون داشتن اما ساناز خانوم کارش خوب بود راضی بودم واقعا تراز بود و الکی ابرومو خالی نکرد به من گفت کی شما رو معرفی کرده گفتم یه خانومی به اسم نهال که نشناخت ممنون که آدرس دادی.