2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کهیر من از سردی بود هندونه میخوردم،بارون میبارید،قورمه سبزی بدون سیر میخوردم،ایبوپروفن و ژلوفن میخوردم،صورتم باد میکرد،بدنم میخوارید.پرنده هم داشتم فروختم.قرص تلفست زیاد خوردم با چندتا قرص دیگه

خدا جون مواظب عشقام باش(شوهرم  پسرام  خونوادم)
کهیر من از سردی بود هندونه میخوردم،بارون میبارید،قورمه سبزی بدون سیر میخوردم،ایبوپروفن و ژلوفن میخور ...

من الان فکسفنتادین ۱۸۰ با سایمتدین با قرص کورتون وقتی میخورم خوبم تا قطع میشه فرداش کهیرام میزنه بیرون

اسم داروهام یادم نیست فقط تلفست یادمه.الان خدارو شکر خوب شدم.رفتم تهران بیمارستان پوست آزمایش دادم.رفتم پیش دکتر روازاده(طب سنتی)فایده نکرد آخرش رفتم پیش یه دکتر داروهاشو خوردم خوب شدم

اسم داروهام یادم نیست فقط تلفست یادمه.الان خدارو شکر خوب شدم.رفتم تهران بیمارستان پوست آزمایش دادم.ر ...

من تحت نظر طب سنتی ام خیلی هزینه کردم اما اصلا بهتر نشدم نمیدونم چکار کنم یه عالمه متخصص هم رفتم

چند وقت دارو خوردید و خوب شدید؟

فکر کنم یکی دو ماه.اول آزمایش فرستاد بعد دارو داد.بعد از تموم شدن داروهامم یکی دوماه کهیر میزدم بعد کامل خوب شدم