2777
2789
 سلام عزیزم ممنون میشم جواب بدی،چقدر طول کشید کهیرت خوب شد؟ و دیگه نزدی؟ زمانی که کهیر داشتی می ...

سلام.تقریبا ۱ و نیم سال.نه دیگه نزدم.مسکن فقط معمولی میتونستم بخورم بقیشو کهیر میزدم

خدا جون مواظب عشقام باش(شوهرم  پسرام  خونوادم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام.تقریبا ۱ و نیم سال.نه دیگه نزدم.مسکن فقط معمولی میتونستم بخورم بقیشو کهیر میزدم

منم یک ساله درموگرافیسم گرفتم، کهیر فیزیکی، دارو نمیتونم بخورم جز مسکن معمولی. این دکتر که رفتین پیشش چه آزمایشاتی ازتون گرفت؟

بله

خداروشکر. من ساکن سنندجم بدونم زنجان خوب میشم حتما میام. اینجا خیلی دکتر رفتم. من کهیرم اصلا اذیتم نمیکنه همه چی میخورم با سیتریزین کنترله کهیرم نمیزنم. فعلا اعصابم از اینکه نمیتونم دارو بخورم خورده. خیلی سخته

منم یک ساله درموگرافیسم گرفتم، کهیر فیزیکی، دارو نمیتونم بخورم جز مسکن معمولی. این دکتر که رفت ...

من دکتر زیاد رفتم آزمایشم هر چی نوشتن انجام دادم دارو خوردم خوب نشدم.دکتر آخرم فقط دارو داد اما اسم داروهاش یادم نیست خوردم خوب شدم.خداخیرش بده.دکتر داخلیه

من دکتر زیاد رفتم آزمایشم هر چی نوشتن انجام دادم دارو خوردم خوب نشدم.دکتر آخرم فقط دارو داد اما اسم ...

تو آزمایشاتت مشکلی نداشتی؟ 

من همه چیم سالمه. هیچ کمبود ویتامینی هم ندارم

خداروشکر. من ساکن سنندجم بدونم زنجان خوب میشم حتما میام. اینجا خیلی دکتر رفتم. من کهیرم اصلا ا ...

دکترش خیلی خوبه.من اول دارو میخوردم کهیرم کنترل میشد یه مدت بعد دیگه دارو اثر نداشت.تا تهرانم رفتم بیمارستان پوست.تب سنتی.انقدر آمپول زده بودم نمیتونستم بشینم

دکترش خیلی خوبه.من اول دارو میخوردم کهیرم کنترل میشد یه مدت بعد دیگه دارو اثر نداشت.تا تهرانم رفتم ب ...

راستی شما چند سالته؟من ۲۷  دو ساله ازدواج کردم یه سالش زهرمارم شد☹ 

میخواستم برای بچه اقدام کنم بعد دو سال ولی همه چی ریخت به هم

راستی شما چند سالته؟من ۲۷  دو ساله ازدواج کردم یه سالش زهرمارم شد☹  میخواستم برای ب ...

۳۵ سالمه.من بچه سقط کردم بعد از اون کهیر زدم.خودم فکر میکردم از اونه به دکترم گفتم گفت احتمال داره.ضمنا بابامم کهیر میزد گفت شاید ارثی هم باشه