2777
2789
فکر کنم یکی دو ماه.اول آزمایش فرستاد بعد دارو داد.بعد از تموم شدن داروهامم یکی دوماه کهیر میزدم بعد ...

کاش اسم داروهاتونو میگفتید. اخه من انواع داروها رو تک و توک خوردم اما خب مرتب نخوردم برا ۱ یا ۲ماه اصلا دارو نخوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا یادم نمیاد تقریبا واسه یک سال پیشه.تلفست هم چون مونده یادم بود.کدوم شهرید؟

من اراک هستم انواع دکترا را رفتم و طب سنتی خیلی رفتم و هزینه کردم پرهیزم رعایت میکنم. ولی هروز کهیر میزنم خیلی بده

۲۵سالمه. اولین بار ۷سال پیش شدم اوایل سالی یبار میشدم تا اینکه این ۱سال آخر هروز میزنم کلا زندگیم مخ ...

من آرزوی مرگ میکردم.اگه خودکشی گناه نبود خودمو میکشتم.خیلی بد بود

خدا جون مواظب عشقام باش(شوهرم  پسرام  خونوادم)
من آرزوی مرگ میکردم.اگه خودکشی گناه نبود خودمو میکشتم.خیلی بد بود

منم دقیقا همینطور.. امروز رفتم دکتر بهم سه نوع دارو داده فکسفنتادین۱۸۰ و فاموتیدین و دوکسیپن گف تا یه ماه بخورم بعد برم. الانم بشدت کهیر دارم دارم میمیرم لبامم باد کرده

منم دقیقا همینطور.. امروز رفتم دکتر بهم سه نوع دارو داده فکسفنتادین۱۸۰ و فاموتیدین و دوکسیپن گف تا ی ...

اگه میتونید بیاید زنجان ببرمتون اون دکتر

خیلی دوره زنجان بهمون. شما چند ماه قرص خوردید ؟ قرصا تموم شد دیگه اصلا کهیر نزدید؟

قرصام تموم شد البته رعایت میکردم چیزیی که باعث کهیر میشد رو نمیخوردم.بعد با ترس کمکم هندونه وقرمه سبزی خوردم دیدم دیگه کهیر نمیزنم

قرصام تموم شد البته رعایت میکردم چیزیی که باعث کهیر میشد رو نمیخوردم.بعد با ترس کمکم هندونه وقرمه سب ...

درخاست دوستی بهتون میدم قبول کنید تا بهتون پیام بدم. ببینم چیا خوردید چیا نخوردید البنه من همه چیم میخورم فعلا چند ماه رعایت کردم دیدم نتیجه نداد دوباره خوردم همه چی

کهیر من از سردی بود هندونه میخوردم،بارون میبارید،قورمه سبزی بدون سیر میخوردم،ایبوپروفن و ژلوفن میخور ...

سلام عزیزم ممنون میشم جواب بدی،چقدر طول کشید کهیرت خوب شد؟ و دیگه نزدی؟ زمانی که کهیر داشتی میتونستی مسکن ها و آنتی بیوتیک هارو بخوری؟