mamankhanomi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/21 تعداد پست: 3257 عنوان بچه ها کسی ب بچش شربت میم اورنج داده 5255 بازدید | 6 پست چنبار در روز باید داد تاثیرتواشتها بچه داره 1399/04/02 | 14:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamankhanomi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/21 تعداد پست: 3257 من دادم اشتهاش بهتر میکنه .خوبه کلا چنبار در روز باید بدم؟ اشتها پسرمن خیلی کمه صبحانه اصلا نمیخوره ۱۹ ماهشه بزور امروز دو لقمه بهش دادم بدغذاس دو روزه دارم بهش شربت میدم امیدوارم اثرکنه
دنیاپسرم عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 5822 چنبار در روز باید بدم؟ اشتها پسرمن خیلی کمه صبحانه اصلا نمیخوره ۱۹ ماهشه بزور امروز دو لقمه بهش دادم ... دکتر به من گفت روزی دوبار کلا هر بار۲/۵سی سی پسرم ۲سالش بود.از شیر گرفتیش؟؟اگه نگرفتی که طبیعه بیشتر شیر میخورن غذاشون کم میشه
درعین_حال_سادگی عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 518 چنبار در روز باید بدم؟ اشتها پسرمن خیلی کمه صبحانه اصلا نمیخوره ۱۹ ماهشه بزور امروز دو لقمه بهش دادم ... عزیزم تادوسالگی باید قطره آهن بدی شربتش قویه،من پسرم دوسال ونیمشه ب زور میخوره این شربتو دیگ نمیدم هیچکس از نبودنت نمیمیره😏فوقش دیرتر میخوابه🤞
mamankhanomi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/21 تعداد پست: 3257 دکتر به من گفت روزی دوبار کلا هر بار۲/۵سی سی پسرم ۲سالش بود. از شیر گرفتیش؟؟اگه نگرفتی که طبیعه بیش ... نه هنوز شیرمیخوره دو نیم سی سی چقدر میشه عزیزم؟
mamankhanomi مدیر استارتر عضویت: 1399/01/21 تعداد پست: 3257 عزیزم تادوسالگی باید قطره آهن بدی شربتش قویه،من پسرم دوسال ونیمشه ب زور میخوره این شربتو دیگ نمیدم واسه دندون هاش قطره ندادمش هربار میدادمش بالامیاورد بد داروعه واسه واکسن بردمش بهداشت گفت شربتشو بده فقط هزینش بالاس گفتم مهم نیس فقط اهنش تامین بشه