2777
2789
عنوان

توقیف ماشین

156 بازدید | 32 پست

دوستان هرکی میدونه کمکم کنه دارم دیوونهمیشم

من ماشین شوهرمو توقیف کردم برا مهریع اونم رفته یه مبایعه نامه یا همون قولنامه جعلی درست کرده که تاریخش مهرماهه و قرار گذاشته و ماشینو داده به مامانش و مامانش درقبال پول ماشین ۴تا سکه داده به شوهرم چجوری میشه ثابت کرد جعلیه؟؟؟؟ دیوونه شدمممممم

همه چیز خوب میشه... لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حیف اسم شوهر براین موجود بزاری

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

واقعا تو شوکم

حتی مردم نیس و برسه شوور

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

قولنامه ای که در دفتر اسناد رسمی ثبت شده باشه مورد تاییده دادگاهه

خب این قولنامه رو دادگاه چیمیگه ؟؟ معتبره؟ ۲نفر شاهد امضا کردن و یه وکیل مهر زده پولی رد و بدل نشده مامانش ادعا میکنه ۴تا سکه درقبال ماشین نقدا داده چجوری ثابت کنم دروغه

همه مهریمو میگیرم اگه نگیرم میمیرم

دور از جونت اول با استناد و استعلام و اثبات میتونی ثابت کنی بعدم تاریخ توقیف تووجعل سند و معامله سوری اون دادگاه مطابقت میده

دور از جونت اول با استناد و استعلام و اثبات میتونی ثابت کنی بعدم تاریخ توقیف تووجعل سند و معامله سور ...

من ۲۴ ام توقیف کردم اینا نوشتن قرار بر این بوده که ۲۰ ام برن دفترخونه خب اونوقت چرا هنوز ماشین به اسم شوهرمه؟؟ میکرد به اسم ننش دیگه ۴ روز وقت داشت

چون میخوان ماشینو از دستم دربیارن تو مهرماه ما مشکل نداشتیم

جعلی باشه دادگاه متوجه میشه نگران نباش

تو دادگاه بگو مهر ماه مشکلی نداشتیم اصلا همچین اتفاقی هم نیفتاده والا من که زنش بودم متوجه میشدم

وکیل بگیر بلده چیکار کنه

دور از جونت اول با استناد و استعلام و اثبات میتونی ثابت کنی بعدم تاریخ توقیف تووجعل سند و معامله سور ...

خب قولنامه رو از کجا میشه استعلام گرفت اخه