2777
2789
عنوان

توقیف ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 32 پست
جعلی باشه دادگاه متوجه میشه نگران نباش تو دادگاه بگو مهر ماه مشکلی نداشتیم اصلا همچین اتفاقی هم نیفت ...

وکیل دارم اونگفت نگراننباش

همه چیز خوب میشه... لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند... 
خب این قولنامه رو دادگاه چیمیگه ؟؟ معتبره؟ ۲نفر شاهد امضا کردن و یه وکیل مهر زده پولی رد و بدل نشده ...

وقتی میگید مهر وکیل داره فکر نکنم بتونی ثابت کنی اخه وکیل بخاطر یه مبلغ جزئی نمیاد خودشو زیر سوال ببره معامله صورت گرفتهجلو وکیل سکه رد بدل شده ولی سوری بوده

اگر مشخص بشه سوری بوده شاهدا میخان واسه قسم خوردن

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۲۴ ام توقیف کردم اینا نوشتن قرار بر این بوده که ۲۰ ام برن دفترخونه خب اونوقت چرا هنوز ماشین به اس ...

اینارو دادگاه و کارشناس دادگستری باهم روبرو مطابقت میده معلوم بشه حق با کیه خصوصا جعل و معامله سوری فریب و غش در معامله باشه پدرشودر میاره

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

خب قولنامه رو از کجا میشه استعلام گرفت اخه

قولنامه تو یا اون

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

وقتی میگید مهر وکیل داره فکر نکنم بتونی ثابت کنی اخه وکیل بخاطر یه مبلغ جزئی نمیاد خودشو زیر سوال ...

خب میان قسم میخورن اونا به هیچی اعتقاد ندارن

اینارو دادگاه و کارشناس دادگستری باهم روبرو مطابقت میده معلوم بشه حق با کیه خصوصا جعل و معامله سوری ...

وای بخدا جعل کرده دعام کن ثابت بشه روانی شدم

اصلا نگران نباش ما همچین موردی داشتیم دادگاه رد کرد فهمید خواسته دور بزنهوکیلم گفته نگران نباش یعنی ...

اگه نکرد چه خاکی به سرم بریزم من مهریمو باید از این بگیرم

نگران نباش با وکیل صحبت کن اون شرایط حقوقی بهتر میدونه قاضی بسیار خبره هستن

وکیلم گفت قاضی بچه نیست این چیزا رو باور کنه

اگه نکرد چه خاکی به سرم بریزم من مهریمو باید از این بگیرم

ببین مردا این سناریو رو همه اجرا میکنن تا وقت طلاق میشه میرن چیزا رو به اسم مامانشون کنن

خصوصا که وقت نکردن برن سند بزنن یعنی این اواخر بوده و دادگاه میفهمه اینو

به وکیلت اعتماد کن

وای بخدا جعل کرده دعام کن ثابت بشه روانی شدم

شک نکن ثابت بشه ....