2777
2789
عنوان

جنسیت نینی!

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 39 پست
الان که زودههههه برای تشخیص جنسیت. من حتی تو ان تی هم بهم نگفت. گفت الان مشخص نیست. اگه هم بگن نمیتو ...

اگه بگن پسره قطعن پسره چون دیگه آ.ل.ت رو دیدن اما اگ بگن دختره احتمال خطا هست امیدوارم ب من ک بگن مشخصه و بگن چیه همش ذوق دارم برم خرید!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین ماهایی ک دختر میخوایم پسر میشه اینایی ک پسر میخوان دختر میشه دیگه طرف چقد خوش شانس باشع همون ...

دقیقن عمه خودم بچه اولشو تا اخر گفتن دختر ینی ی اتاق وسایل صورتی با طلا اینا گرفت زد پسر شد بچه دومشم پسر شد ینی عمم عاشق دختره ها عین من اما حسرتش میمونه رو دلش!

دقیقن عمه خودم بچه اولشو تا اخر گفتن دختر ینی ی اتاق وسایل صورتی با طلا اینا گرفت زد پسر شد بچه دومش ...

بنده خدا

منم ارزومه بچه اولم دخترشه دومی هرچی بشه مهم نیس

انشالله نی نی شمادخترشه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
چ ذوق و استرسی دارم خدا میدونه فقد میخام زود بفهمم!

پسره.مطمئن باش

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
اگه بگن پسره قطعن پسره چون دیگه آ.ل.ت رو دیدن اما اگ بگن دختره احتمال خطا هست امیدوارم ب من ک بگن مش ...

عزیزم😁😍منم خیلی ذوق دارم ولی دیگه صبر کردم تا آنومالی. ولی خیلیا تو همین سایت تو ان تی گفتن پسره بهشون ولی سونو بعدی مشخص شده دختره بالاخره اشتباه پیش میاد. فعلا لباسای نوزادی و ست بیمارستان رو میتونی بخری چون دختر و پسرش فرق ندارن. ولی بعد که جنسیت مشخص شد دیگه میتونی با خیال راحت خرید کنی

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤