2777
2789
عنوان

جنسیت نینی!

211 بازدید | 39 پست

از کجا بدونم جنسیت نینیم چیه الان تو یازده هفته هستم هفته ی بعد میشم دوازده و میرم برای سونو ولی عجله دارم بدونم خیلیا میگن ترشی دختره خیلیا میگن پسر دقیقن من نفهمیدم چیه من عاشق لواشکم و دیگ نمیتونم برنج و ماکارونی و گوجه و پنیر بخورم ب نظرتون بچم چیه فقدم به کارای روزانم میرسم فقد دراز میکشم دو هفتس بیرون نرفتم ع بی حوصلگی!

و اینکه من میتونم متکا جا به جا کنم یا ن چون خیلیا میگن سنگینه دس نزن!

زنداداشم ۱۱هفته سونو جنسیتشو بهش گفت 

صبر کن عزیزم ی هفته دیگه😁

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل شما دفعه قبل زرنگ بودم ترشی نمیخوردم دختر بود وخوشخوراک بودم صورتم افتضاح جوش زده

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝

من سر دوتا پسرم شیرینی دوست داشتم. البته ن خود شیرینی و. میوه شیرین و ابدار مثلا. و اینکه مدام دوست داشتم چیزای سرد بخورم مثل خیار و دوغ و آبدوخیار. تهوع شبانه داشتم. صورتم در سرایط معمولی جوش میزنه با خوردن گرمی ولی توی بارداری  جوش نمیزنه و خیلی صاف و براق میشه. در مورد رابطه جنسی کاملا سرد میشم 

هییییچ ربطی نداااره اصلا درگیر این چیزا نشو من هنوز بااینکه هشت ماهمه همه فکر میکنن دورغ میگم که دخت ...

دوس دارم بدونم ینی اگه بم بگن دختره ها شاید ع ذوق غش کنم!

من سر دخترم عاشق میوه بودم مخصوصا خربوزه 

ولی سر پسرم حالم از میوه بهم میخورد مخصوصا هندونه 

عاشق شوری و ترشی بودم به لواشک نمک و ابلیمو اضافه میکردم و میخوردم 

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐