2777
2789
عنوان

جنسیت نینی!

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 39 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان که زودههههه برای تشخیص جنسیت. من حتی تو ان تی هم بهم نگفت. گفت الان مشخص نیست. اگه هم بگن نمیتونی دل خوش کنی چون همش احتمالیه و شاید اشتباه بگن. بایدتا۱۸هفته صبر کنی تو آنومالی مشخص میشه. 

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

چ ذوق و استرسی دارم خدا میدونه فقد میخام زود بفهمم!

عزیزم انشالله همونی بشه ک میخوای

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
ترشی‌چه‌تاثیری‌داره‌توبارداری؟منظورم‌جنسیت‌نیست

من از تهوعم کم میکنه نمیدونه تاثیر دیگه شو 

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝
من هیچی نمیتونم بخورم وزنمم اومده پاین خوشگلترم شدم حس میکنم!

من وزنم سر دخترم اومد پایین وفوق العاده قشنگ شده بودم انشالله سالم باشه نی نی

بگو سالم باشه فرقی نمیکنه عزیزم

واس شوهرم ک واقن فرقی نداره من از اول عاشق دختر بودم ولی ب قول شما همیشه میگم سالم باشه چون تا شش هفته نمیدونستم همه کار میکردم ع حلقه کمر بگیر تا دویدن و قلیون!

خدا از دهنت بشنوه😍♥️

ببین ماهایی ک دختر میخوایم پسر میشه

اینایی ک پسر میخوان دختر میشه

دیگه طرف چقد خوش شانس باشع همون چیزی ک میخواد بشه 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
خدا حفظش کنه خوشبحالت دخمل داری!

اره یکی دیگه باردارم دعا کن. پسر باشه هردوتا میوه رو داشته باشم 

من سر دخترم عاشق میوه بودم مخصوصا خربوزه  ولی سر پسرم حالم از میوه بهم میخورد مخصوصا هندونه&nb ...

خدا نگهشون داره برات عزیزم!

من عاشق لواشکم و میوه ام زیاد از حد میخورم مخصوصن ک عاشق هلو ام!