امپول بچشو بزنن بعد میگه دکترم اونجا بود با یه اقایی حرف میزد یه برگه ازمایشم دستش بود بعد به اقاهه گفت نه کرونات در اون حدم نیست . حالا نه دکتر ماسک داشته نه اون اقا .😐😐 خوب شد خواهرمو بچش ماسک زده بودن . همینا عامل کرونان. خود دکتر که ماسک نزنه معلومه تا حالا چندین نفرو مبتلا کرده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا. دیشب ی دکتر دارو ساز اومد ی مغازه بافروشنده میخواست دست بده فروشنده دستشو ب حالت مشت کرد زد ب دستش بهش گفت ناسلامتی خودت دکتریا. ن ماسک داشت ن دستکش
ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
دقیقا. دیشب ی دکتر دارو ساز اومد ی مغازه بافروشنده میخواست دست بده فروشنده دستشو ب حالت مشت کرد زد ب ...
حالا این هیچی. دومادمون رفته بوده دندون پزشکی میگه دستشو کرد تو دهن یه نفر دقیقا همینجوری بدون اینکه دستکشو عوض کنه یا حدقل ضدعفونی کنه اومد کرد تو دهن من 😐😐😐😐😐😐😐
من ازمایشاشونم قبول ندارم.پدر دوست من رو بستری کردن به دلیل کرونا ولی از قبل مشکل ریه داشت با هیچکسم در ارتباط نبود بنده خدا تازه اگه داشت خانوادشم میگرفتن.حالا خوبه به کشتن ندادنش