2777
2789
عنوان

من خیلی بی زبونم امروز رفتم خرید

725 بازدید | 34 پست

میخواستم شلوار بخرم تو رنگش دو دل بودم فروشنده بهم گفت فکر کردی اگه نخری جنسم رو دستم میمونه نه یکی دیگه میاد میخره

تازه از یه مغازه دیگه کلیپس خریدم به فروشنده گفتم یه رنگ دیگشو بیار ببینم برام نیاورد منم به هیچ کدوم حرفی نزدم خریدمو کردم امدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگفتی برو بابا اسکل جنساتم مثل خودت اشغاله حیف پولی ک بخوام اینجا ب فناش بدم مرتیکهههه

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!

نگرفتم

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

حداقل کارتون این بود که وقتی احترام به مشتری نمیزارن بدون اینکه خرید کنید می آمدید بیرون،بدهکارشون که نبودید.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است