2777
2789
عنوان

من خیلی بی زبونم امروز رفتم خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 34 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگفتی خب باشه مگه من گفتم کسی نمیاد بخره 😐البته منم بی زبونم احتمالا همین به ذهنم‌ میرسید

یا به دومی یبار دیگه میگفتم واسم یه رنگ دیگشو بیار اگه خوشم نمیومد نمیخریدمش

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

بی هیچ حرفی رو خوب اومدی ولی اینکه خرید کردی ازشون اشتباه بود 

بااین ادما نباید دهن به دهن شد جنسو میزاشتی میومدی بیرون تا حرصشون بیشتر در بیاد

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘
چی بگم در جواب اون فروشنده

یه اخم کن . بگو ان شالله رو دستت باد نکنه بفروشی همرو پولدار شی ،پولتو خرج اعصاب داغون و طرز حرف زدنت کنی

و از اونجا نخر بیا بیرووون

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭

منم بعضی وقتا دهنم قفل میشه انگار شاید جواب ندم ولی بشددت رواخلاق فروشنده حساسم اگر یکم ببینم بی اعصاب یا به دلم نشینه مفتم بده چیزی نمیگرم میزنم بیرون ازمغازه 

عشقای حس ششمی که امضارو میبینین میشه خواهشا🤭😅نظرتون راجب ازدواجم (چه زمانی باچه خصوصیاتیی )وکنکورم(قبول میشم امسال)تو تاپیک اخریم  بگید لدفااااا

بچه ها تو ایران چرااینقد همه چیز بعد این قرنطینه سفت وسخته گرونه خارج کل لباساشون بالای ۵۰ درصد اف خورده بعضیا ۹۰ درصد همین صدف بیوتی رفته بود خرید میگف خیلی اف خورده بلوز میخرید ۴دلار که برا اونا پولی نیس

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘
بی هیچ حرفی رو خوب اومدی ولی اینکه خرید کردی ازشون اشتباه بود  بااین ادما نباید دهن به دهن شد ...

ارع دقیقا منم اینجوریم

عشقای حس ششمی که امضارو میبینین میشه خواهشا🤭😅نظرتون راجب ازدواجم (چه زمانی باچه خصوصیاتیی )وکنکورم(قبول میشم امسال)تو تاپیک اخریم  بگید لدفااااا

من دیروز دنبال مطب دکتر بودم ۱۰ بار زنگ زدم ۱۱۸ حداقل بخاطر شماره و کد شهر و شماره ی اشتباه و...

اخرین بار زنگ زدم گفتم شماره فلان متخصص اورولوژی فلان شهر اخرش خانومه هی گفت دکتره؟ گفتم اره گفت متخصص زنانه گفتم اره گفت کدوم شهره چرا نمیگی اگ بگم ندارم خوب میشه دوبار تکرار کرد منم بهش گفتم خانوم چقدر سوال میپرسی ی شماره میخوای بدی همون اول گفتم اسم و شهرو😒😒😒

دیگ جواب نداد رفت رو کامپیوتر شماره رو گرفتم قطع کردم

ملت چقدر پررو شدن

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣

بر عکس منی.سر این موارد اصلا شوخی ندارم

مامانم مثل شما بی زبونه تواین شرایط

رفته بود لباس بگیره سایز بزرگتر رو پرو کرده بود.موقع خرید طرف یه سایز کوچیکتر بهش داده بود.اصلا تن مامانم نمیرفت.اونم میگفت باید ببریش خودت این سایزو خواستی دیروز

فرداش با هم رفتیم در مغازش دوتا دختر داخل بودن.مامانم بهش گفت اقا این رو عوض کن واسم سایزی که اندازم بود رو بده.مرده بهش گفت خانم برو بیرون تا سرم خلوت شه.هیچی نگفتم ده دقیقه شد امپرم رفت بالا.رفتم تو مغازه لباسو کوبیدم رو پیشخون گفتم عوضش کن(فقط همین).در حد ده ثانیه نشد اورد گذاشت تو پلاستیک داد دستم گفت خدمت شما ببخشید معطل شدید.

گفتم شخصیتت در این حده که با احترام نمیشه باهات حرف زد .بار اول و اخرت باشه یه مادر رو تو گرما دم در نگه میداری تا دوتا دختر واست موس موس  کنن مردک.

گفت ببخشید چشم.