2777
2789
عنوان

طلا

177 بازدید | 24 پست

سلام اونایی که خبرداریدوشغل نزدیکانتون طلافروشیه به نظرتون طلا بالاترمیره باز؟مایه کمی پول نقدداریم اونقدری هم نیست که بشه چیزی باهاش خریدمنظورم زمین واین چیزاست کل سرمایه ماهمونه اگه طلابگیریم خوبه یابدآخه ارزش پول همینجوری داره میادپایین

طلاها همیشه در حال بالا رفتنه

از خوردن بستنی قیفی در خیابان خجالت نکش😊🍦از اینکه بایستی و از سوژه ای که خوشت آمده عکس بگیری📷🌱از اینکه بنشینی کنار کودکِ فال فروش و با او درد و دل کنی😌❤  از اینکه در کوچه با بچه ها دنبال بازی کنی🤗🏃🏻‍♀️ از ابراز علاقه کردن به کسی که دوستش داری💖 از عصبانی شدن...از بلند خندیدن....از گریه کردن های بی دلیل....از کنار گذاشتن آدم هایی که تو را نمی فهمند....✅خجالت نکش!👏🏻 عمرِ هیچ کس قرار نیست جاودانه باشد🌾برای خودت زندگی کن!🌸💚🌱♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان نگیر 

دست دوم بگیرمثلا تو دیوار زده ۱۰ بالا تابلو 

اون خوبه

چون طلا فروش در هر صورت هر گرم ۵۰ یا ۶۰ ازت میخوره

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم

زودتر بخر طلا در هر صورت سرمایه گذاری خوبیه

فقط در دراز مدت جواب میده  

زودتر بخر ودرضمن طلای دست دو م بخر

اجرت و،،،،نداره ارزونتر در میاد

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
الان نگیر  دست دوم بگیرمثلا تو دیوار زده ۱۰ بالا تابلو  اون خوبه چون طلا فروش در هر صور ...

دیوار نمیشه اعتماد کرد اکثرا دلال هستن مگه اینکه با طرف تو طلافروشی قرار بزاره بگن میخایم بفروشیم بعد که وزن و قیمت گفت بیاین بیرون باهم حساب و کتابشون رو کنن وگرنه ممکنه طلا دست دوم کلی قاطی داشته باشه 

دیوار نمیشه اعتماد کرد اکثرا دلال هستن مگه اینکه با طرف تو طلافروشی قرار بزاره بگن میخایم بفروشیم بع ...

من خودم الان گذاشتم دیوار کاغذ خریدم داره

تو طلا فروشیم میفروشم 

اره دزد زیاده

من خودم الان گذاشتم دیوار کاغذ خریدم داره تو طلا فروشیم میفروشم  اره دزد زیاده

آره واقعا این باعث میشه بی اعتمادی بشه کسی هم که لازم داره نتونه بخره ولی همین روش که من گفتم خودم ۲بار خریدم طلا و مشکلی پیش نیومده نه برای من و نه فروشنده . خریدار البته دزد هم هستا اونم مواظب باش

آره واقعا این باعث میشه بی اعتمادی بشه کسی هم که لازم داره نتونه بخره ولی همین روش که من گفتم خودم ۲ ...

اون ک تا پول نیاد ب کارتم نمیفروشم بنظرت ۱۰ بالا تابلو میخرن