از خوردن بستنی قیفی در خیابان خجالت نکش😊🍦از اینکه بایستی و از سوژه ای که خوشت آمده عکس بگیری📷🌱از اینکه بنشینی کنار کودکِ فال فروش و با او درد و دل کنی😌❤ از اینکه در کوچه با بچه ها دنبال بازی کنی🤗🏃🏻♀️ از ابراز علاقه کردن به کسی که دوستش داری💖 از عصبانی شدن...از بلند خندیدن....از گریه کردن های بی دلیل....از کنار گذاشتن آدم هایی که تو را نمی فهمند....✅خجالت نکش!👏🏻 عمرِ هیچ کس قرار نیست جاودانه باشد🌾برای خودت زندگی کن!🌸💚🌱♡
هیچی ارزون نمیشه سال به سال گرونتر تو فکر کن حقوق ها رو اومدن ۱۵درصد افزایش دادن باهاش از کرایه تاکسی بگیر تا لباس و طلا و مسکن و خودرو بالا میره این روال هر ساله
الان نگیر دست دوم بگیرمثلا تو دیوار زده ۱۰ بالا تابلو اون خوبه چون طلا فروش در هر صور ...
دیوار نمیشه اعتماد کرد اکثرا دلال هستن مگه اینکه با طرف تو طلافروشی قرار بزاره بگن میخایم بفروشیم بعد که وزن و قیمت گفت بیاین بیرون باهم حساب و کتابشون رو کنن وگرنه ممکنه طلا دست دوم کلی قاطی داشته باشه
من خودم الان گذاشتم دیوار کاغذ خریدم داره تو طلا فروشیم میفروشم اره دزد زیاده
آره واقعا این باعث میشه بی اعتمادی بشه کسی هم که لازم داره نتونه بخره ولی همین روش که من گفتم خودم ۲بار خریدم طلا و مشکلی پیش نیومده نه برای من و نه فروشنده . خریدار البته دزد هم هستا اونم مواظب باش