2777
2789
بزن گوگل نرخ طلای روز و بگیر ببین ۲۴ عیار گرم چنده .

میخوام بدونم ۲۴ عیارو گرونتر برمیدارن از ۱۸ یا نه؟ شوهرم میگه قیمت همون ۱۸ عیار برمیدارن

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
۳۵گرم متوسطه؟ یا خدا مگه طلا کیلویی میخرن که ۳۵گرم متوسطه

گرم میگن ها نه مثقال.....مگه ۳۵ زیاده

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بابا الان مادرشوهر من یه نیمست معمولی داره ۳۰گرمه تازه نگین نداره

اصلا دخترونه نیست طلای گنده اویزون کردن اگر جنبه ی مالیشو درنظر بخوایم بگیریم که هیچی

اما جنبه زیبایی و جالب بودنش به سنگینیش نیست

سرویس درحد ۲۰ ۲۲ گرم خیلی شیک و ظریف هست 

قربونت برم انشاءالله که میخری بهترینشو ...مهم خوشبختیه طلا مهم نیس.....والا بزرگ هم دیده نمیشه ها .. ...

خیلی خشگله عزیزم مبارکت باشه امیدوارم بهترشم بخری و به دل خوش استفاده کنی 

پس داد

عجب کاری کردیا...الان کلی پولشه

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
اصلا دخترونه نیست طلای گنده اویزون کردن اگر جنبه ی مالیشو درنظر بخوایم بگیریم که هیچی اما جنبه زیبا ...

ببین این الان ۴۹گرمه 

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.

این سرویسای سبک که میگین بعنی چه شکلی؟

حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده