2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این بنده خدا داره میگه متوسط، شما با خوشحالی میگی جواهر؟! 

مگه نمیشه متوسط جواهر خرید ..طلاش کم باشه جواهرای سبک هم هس

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
ارع بابا شوهر منم ي سرويس گرفته بود ٦٠تومن  ولي گفتم نميخوام ناز كردم 😁😐

چی کار کرد 

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
۳۵گرم متوسطه؟ یا خدا مگه طلا کیلویی میخرن که ۳۵گرم متوسطه

اره بابا الان مادرشوهر من یه نیمست معمولی داره ۳۰گرمه تازه نگین نداره

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.
۳۵گرم متوسطه؟ یا خدا مگه طلا کیلویی میخرن که ۳۵گرم متوسطه

۳۵گرم میشه ۱۶مثقال نه؟

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃
بزار عزیزم نمیتونم بخریم میتونیم که نگاه کنیم☺️

قربونت برم انشاءالله که میخری بهترینشو ...مهم خوشبختیه طلا مهم نیس.....والا بزرگ هم دیده نمیشه ها ....