من ده روز قبل خریدم. ۳۰ گرم طلا با ۱۵۰ قطعه خیلی خیلی ریز برلیان و ۲۰ قطعه کوچولو یاقوت شد ۳۷ ...
خیلی خوب گرفتی ....مبارکه
دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد. اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی عزیزم، من بیشترشو طلا دادم، 35 میلیون شد حدودا
خیلیم عالی ....با دلخوش استفاده کنی خواهر
دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد. اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
مرسی. چون صاحب مغازه یه اشتباه محاسباتی کرد که بعدش که فهمیدیم واسه معذرت خواهی مجبور شد مزد ساخت اینا رو خیلی کم بگیره. سرویس های ۲۰ میلیونی قشنگی هم پیدا میشه
تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.
طلای بدون اجرت صرفا دست دوم نیست.طلای تازه هم هست .خودم یه النگو پهن گرفتم کمی مدلش قدیمیه البته نه زیاد ها گفت همون یدونه مونده دیگه از این مدل نمیارم اجرتشو حساب نکرد.باز النگو دیگه گرفتم گرمی ۵هزار اجرت داره.
میتونی بپرسی طلای کم اجرت میخوام
اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
مرسی. چون صاحب مغازه یه اشتباه محاسباتی کرد که بعدش که فهمیدیم واسه معذرت خواهی مجبور شد مزد ساخت ای ...
چه خوب 😄😄خدا حافظه همشونو مختل کنه بلکه تخفیف حسابی بدن
شغل مردم من جان دادن است جان دادن در جاده های ناهموار. جان دادن در ته دره ها. جان دادن در هوتک ها. جان دادن در شکم تمساح ها. جان دادن درمیان دود گازوئیل ها. جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها. شغل مردم من جان دادن است 🙃