۳۵ براالان اره زیاده ۳۵گرم زیاده نه متوسط سرویسای۲۲ ۲۰ گرم هستن هم قیمت مناسب تره هم قیافش دخترونه ...
والا بنظر من واسه قشر ماها هروقت باشه طلا گرونه ....خب ۴سال پیش ۱۰تومن وام ازدواج میدادن ماهم همون اندازه گرفتیم سرویس رو ...الان هم ۵۰میدن بازم همون رو میشه بامون پول خرید .....برای ما همیشه همه چی گرونه ....ارزش پول هس که پایین میاد
دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد. اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
آره اما اجرتاشون هم بالاست من تو ۱۸ نهایتا ۲۰ میتونم بخرم
هر چی میخری زود بخر
حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده
آره اما اجرتاشون هم بالاست من تو ۱۸ نهایتا ۲۰ میتونم بخرم
میشا بری بدون اجرت بخرین بعد بدین ابکاری کنن نو بشه ...اونوقت یکم سنگین ترشو میتونی بخریا
دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد. اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده