2777
2789
عنوان

امپول پرولوتون وزایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 4067 بازدید | 32 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی خداروشکر چقدر خوشحال شدم برات  چقدر خدا بهت رحم کرده طفلک خواهر من به همین خاطر بچه ۶ ماهه ...

قربونت برم گلم اره واقعا خدارحم کرد.اره عزیزم هم شیاف پروژسترون هم شیاف استامینفون هم یه قرص واس جلوگیری از انقباض

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی😃🤩
هر روز میزنی؟  خیلی سخته من یکماه دوتا صبح دوتا شب میزدم داغون شدم پشتم همش ورم کرده بود

هر هفته یک عدد .

6 تا هم امپول بتامتزون زدم . اونم دو روز پشت سرهم .هرروز سه عدد 

کلا من سوراخ سوراخ شده پاهام  خخخ 

عنوز 6 تا دیگه هم مونده :( 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
منم زدم ۵ ۶ تا خیلیم درد دارن امپولاش و قرص ایزوپرین هم میخوردم چون انقباض زیاد داشتم ولی دهانه رحمم ...

منم این قرصو خوردم علاوه بر امپولا.اره خیلی درد داره امپولش.ولیالان توی هفته چهلمم و خانوم تشریف نمیارن😄😄

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی😃🤩
هر هفته یک عدد . 6 تا هم امپول بتامتزون زدم . اونم دو روز پشت سرهم .هرروز سه عدد  کلا من س ...

عزیزم واقعا سخته اما دیگه ان شاءالله آخراشه. بچت سالم بیاد بغلت همه چی یادت میره. 

برای منم دعا کنید به خیر بگذره هنوز ۹ هفته ام و استراحت مطلق.

عزیزم واقعا سخته اما دیگه ان شاءالله آخراشه. بچت سالم بیاد بغلت همه چی یادت میره.  برای منم دع ...

ان شالله سالم میاد بغلت .

ببین ففط استراحت کن . پله نرو . خم نشو . دستشویی فرنگی استفاده کن . منم استراحت مطلقم 

چرا استراحت نوشته ؟ 

ان شالله سالم میاد بغلت . ببین ففط استراحت کن . پله نرو . خم نشو . دستشویی فرنگی استفاده کن . منم ا ...

ممنون عزیزم

نمی دونستم خم شدن هم خوب نیست

هفته ۴ خونریزی کردم بعد گفتن هماتومه

هر روز ۲تا کلگزان و دوتا پروژسترون میزدم تازه پروژسترون قطع کرده دوفاستون میخورم

ممنون عزیزم نمی دونستم خم شدن هم خوب نیست هفته ۴ خونریزی کردم بعد گفتن هماتومه هر روز ۲تا کلگزان ...

منم مثل تو هستم اما هفته 27 شروع شد .جفتم پایینه.

نباید خم وراس بشی . یا جارو بکشی .

یا سرپا حتی در حمام باشی . صندل بزار بشین .

کاری  کن به شکمت فشار نیاد . یبوست نگیری 

یبوست گاهی دارم چون همش رو تخت دراز کشیدم

برای یبوستت 

زرد الو بخور .

انجیر خشک رو در اب خیس کن بخور .

روغن زیتون بخور هر روز یک قاشق روز یک قاشق شب .

صبح ناشتا اب گرم بخور .

من اینارو میخورم