سلام خانوما من تو هفته ۲۸زایمان زودرس گرفتمو مجبور به استفاده از امپول پرولوتون شدم تا هفته ۳۴فککنم حدود۷تا امپول زدم میخواستم ببینم کسی مث من بوده و تونسته باشه طبیعیزایمان کنه منظورم این بدون امپول فشار دهانه رحمش بازشه؟هفته چندم زایمان کردین؟
عزیزم توی هفته ۲۸ دهانه ی رحمت باز شد؟؟؟ یا چطور تشخیص زایمان زود رس دادن برات؟؟؟
یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم زدم ۵ ۶ تا خیلیم درد دارن امپولاش و قرص ایزوپرین هم میخوردم چون انقباض زیاد داشتم ولی دهانه رحمم باز نبود بچم پایین بود من از ماه ۷ دردای شدید لگن درد پادرد وحشتناک داشتم اخرشم دخترم ۳ هفته زود دنیا اومد الحمدالله سالم بود ۰ ولی من سز بودم چون اولیمم سز بود ابنم سز شد گرچه ۱۲ ساعت درد طبیعی کشیدم تو خونه