2777
2789
عنوان

ببخشمشون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 89 پست
چطوری؟ به چی امید داشته باشم؟

من امیدم به خداست و خودم، ازش توقع زندگی قشنگ رو دارم و امید دارم بهش میرسم،خودم هم تلاش میکنم برا زندگیم

تو هم به زندگی بقیه کاری نداشته باش و امید داشته باش و تلاش کن

من این جمله رو دوس دارم شاید اخرش قشنگه🙂

البته لحظه ی حال هم خیلی مهمه، که شاد و اروم باشیم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کاش میتونستم الان کمتر فکر میکنم ولی قبلا خیلی فکر میکردم اون باعث شد که درسم خراب شه و الان ه ...

ببین عزیزم تو روانشناسی میگن نباید آدم همش خودشو مقصر بدونه و خودشو سرزنش کنه

حالا منم نمیگم بگو مقصر خودت بودی و فلان ولی میگم اینو قبول کن که هیچکس نمیتونه تو آینده ما اثر بزاره و ما آدما مسئول سرنوششت خودمونیم فقط.

زندگی ادامه داره..

تو هنوز فرصت دوباره سراغ درس رفتن، دوستای جدید پیدا کردن تو اجتماع رفتن و و و رو داری..

زندگی جاریه این یه قانون کلی برای همست.

تو که نمیخولی بگی ماجرای دبیرستانت و اون یه سال قراره کل زندگیتو تحت الشعاع قرار بده؟! میخوای بگی؟! کاملا غلطه

پس فراموش کن گذشته رو

گذشته رفته اسمش روشه

😘🌸

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

ببین نمیدونم چطوری برات توضیح بدم که درکش کنی اما من از جایی که این قضیه رو فهمیدم و بهم ثابت شد بود که دیگه رفتار اطرافیان کمتر اذیتم میکنه و راحت ترمیبخشم

اینکه من همه ی چیزایی که تو دنیای بیرون میبینم دلیلش دنیای درون و ذهن ناخوداگاه منه

اگه کسی اذیتم میکنه ریشه تو وجود خودم داره و باید پیداش کنم و اونو درونا حل کنم

یوقتی ادم درون خودش نسبت به خودش احساس ضعف و خودکم بینی داره و...

و اینو تو رفتار اطرافیان بصورت مشخص میبینه

باید روی اعتماد بنفس و باور ذهنیت کارکنی و اینو حل کنی وگرنه همینطور تو جهان بیرون به شکلهای مختلف برات تکرارمیشه 

ببین عزیزم تو روانشناسی میگن نباید آدم همش خودشو مقصر بدونه و خودشو سرزنش کنه حالا منم نمیگم بگو مق ...

درسته

ولی چند سال زندگیم و تحت الشعاع قرار داده بود

ولی دیگه کمتر به اون موضوع فکر میکنم

اما مشکل اینجاست که بعضی وقتا یه دفعه یادم میفته

و

دلم میگیره

درسته ولی چند سال زندگیم و تحت الشعاع قرار داده بود ولی دیگه کمتر به اون موضوع فکر میکنم اما م ...

منم یه داستانی تو دبیرستان داشتم یه چیزی تو مایه های خودت که واقعا بهش فکر کنم ناراحتم میکنه  ولی دیگه اونم بخشی از زندگیم بوده گذشت دیگه برنمیگرده که 

ولی آینده رو از همین لحظه میشه قشنگ و متحول کرد

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

درسته ولی چند سال زندگیم و تحت الشعاع قرار داده بود ولی دیگه کمتر به اون موضوع فکر میکنم اما م ...

وقتی اومد به ذهنت خودتو یه بوس کن و بعدش برو پیش خانواده و یه فیلم ببین که بهش فک نکنی

عزیزم فقط امید داشته باش که بی امید نمیشه زندگی کرد😘

درسته اگه ناراحت نمیشی تعریف کن

مفصله 

یکم یکم تعریف کنم اشکال نداره؟😉