الان دیگه میگم گذشته ها گذشته...
۷ سال میگذره من الان راه زندگی خودمو موفقیت پیدا کردم ..
افسردگیم دیگه ربطی به اون اتفاقا نداره، شاید ریشهش اون بدجنسی بود که اون در حقم کرد ولی الان دیگه نمیتونم بعد این همه سال با جرات بگم تقصیر اون بوده.
چون به خواست خدا هم خیلی اعتقاد دارم و میدونم خدا هر بلایی هم که بوده تا جای امکان ازم دور کرده..🍁
آره تو زندگی یه آدمای منفی میان در نوع خودشون آزارمون میدن و میرن اما تهش زندگی و تقدیر ما دست خداست که قدرتش خیلی خیلی خیلی بیشتر از هر کدوم از اوناست.
ترسی ندارم دیگه توی دلم از دشمنی هیچکس
گذشتم هر چی که بوده رفته آینده مهمه که خودم میتونم با کمک و لطف خدا قشنگ بسازمش🦄💓
دوست من تو هم هر چی که بوده رو بسپار به زمان گذشته.
فراموشت نمیشه هرگز اما واسه آرامشت میتونی بی اهمیت باشی... فقط برای آرامش خودت
در ضمن یادت باشه هر کی هر ظلمی به آدم دیگه برسونه یه روزی طبق قانونی که خدا تو کائناتش وضع کرده تاوان اون ظلمش رو پس میده..
چه تو ببخشی چه نبخشی...
منم اصلا به اینکه اون دخترو بخشیدم یا نبخشیدم فکر نمیکنم اصلا..
شاید یه نفر که دل بزرگی و معرفت زیادی تو قلبش داره بگه اصلا فدای سرش میبخشمش فلانیو ولی من معرفتم نه اونقدر زیاده که ببخشمش و نه اونقدر کم که بگم نه اصلا و ابدا نمیبخشمش... بهش فکر نمیکنم و خودم درست نمیدونم چه حسی دارم فقط میدونم بخشش خدا مهمه که اگه واقعا اون دختر به من ظلمی کرده باشه با خدام طرفه که همین کافیه✔😊
من کیم؟ اون دختر کیه؟ خدا مهمه فقط😉🍁 این ملک صاحب داره صاحابشم خداست حالا هر کی میخواد به هر کی ظلم کنه با طرف حسابش خداست.
من چرا بیخود ذهنمو درگیر کنم وقتی خدایی هست که بهترین قاضیه؟ !
تمرکزم رو میزارم رو آینده و موفقیت خودم. 😊🌺🤩😍
تو هم همینکارو بکن دوستم ✔💓😉 گذشته رو رها کن برههههه