2777
2789
عنوان

ببخشمشون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 89 پست
عزیزم دیگه تو گذشته عذاب کشیدی سر این قضیه، زندگی الانتو خراب نکن و بهش فکر نکن خووتو سرگرم یه هنری ...

ممنون از دعای قشنگت

بعضی وقتا اون اتفاق ها یادم میفته و ناراحت میشم

الان من چطوری درس نخوندن و تنهاییم و جبران کنم ؟

ممنون از دعای قشنگت بعضی وقتا اون اتفاق ها یادم میفته و ناراحت میشم الان من چطوری درس نخوندن و ...

😘عزیزم، برو دنبال یه هنری، یا کلاس کامپیوتر یا ارایشگری اگه دوست داری شاغل بشی، برای تنهایی هم تو اجتماع باش و با دختری که ادم دورویی نییست و به دلت میشینه دوست شو 

کلا زیاد به چیزایی که نتونستی تو گذشته به دست بیاری فک نکن و اینده ت رو قشنگ بساز، وقتایی که حوصلت سر رفت فیلم های که دوست داری ببین، اگه بخوای حسرت گذشته رو بخوری دیگه نمیتونی از خال و اینده ت لذت ببری

، موفقیت بنظرم اینه که شاد باشی و خال دلت خوب باشه امیدوارم بهش برسیم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😘عزیزم، برو دنبال یه هنری، یا کلاس کامپیوتر یا ارایشگری اگه دوست داری شاغل بشی، برای تنهایی هم تو ا ...

من از کجا بفهمم دورو نیست؟

اصلا از کجا همچین آدمی پیدا کنم

بعضی وقتا که دارم فیلم میبینم یه دفعه اون اتفاقات یادم میاد

من از کجا بفهمم دورو نیست؟ اصلا از کجا همچین آدمی پیدا کنم بعضی وقتا که دارم فیلم میبینم یه دفع ...

زود با کسی دوست نشو، اول ببین رفتارش با بقیه چطوره، پیش تو بد یکی رو نگه و بعد بره باهاش بخنده

عزیزم به اینده امیدوار باش و انگیزه داشته باش و برو دنبال هنری