2777
2789
عنوان

دعوا

322 بازدید | 23 پست

تو ماشین بودیم شوهرم نمیدونم چه کاری کرد من بهش گفتم نکن اونم گفت ولم کن بابا همیشه عذابم میدی من هنگ کردم و بدتر اینکه خواهرشوهرم همراهمون بود بعدش شوهرم بهد نیم ساعت دید من حرفی نمیزنم شروع کرد مثلا از دلم دربیاره بدترش کرد و گفت سیما همیشه پریشون به خنده و منم بیشتر عصبی شدم و گفتم یعنی چی هر چی دوست داری میگی خودت همه رو عذاب میدی پریشون هم خودتی دیگه هیچی نگفت و وقتی رسیدیم خونه اومد گفت شوخی کردم و این حرفا و.. ولی من انگار دیگه نمیتونم ببخشمش آخه من چیکاز کردم چرا اصلا گفت. دیشب هم گفتم بهش ما انداره هم نیستیم فرق داریم با هم و بعدش یه دعوای حسابی و حرفای بد بینمون. حس می کنم دیگه نمیتونم 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

6 سال 

بعد با این حرفه کوچیک ناراحت میشی از شوهرت

من و شوهرم باید بیای ببینی چطوری دعوا میکنیم البته لفظی فقط ولی تا دعوا تموم میشه همو بغل میکنیم و ادامه زندگی عشقولانه

ناراحتم نمیشیم😂😂😂

شما با این حرف میگی خسته شدی

فدای سرت از این حرفا تو زندگی همه هست 😉 ذهنتو زیاد درگیر نکن اینجوری کمتر حرص میخوری😉

نه به خدا من همش خوبم به خاطر این تعجب کردم چرا گفت الکی هم میگه شوخی بود آخه کی این حرفا میگه به زنش 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز