2777
2789
عنوان

خیانت خیانت .......

| مشاهده متن کامل بحث + 2193 بازدید | 107 پست
عشق نیس الان اینوبدون یه مدت عشقولانس همراه باهوس اونم یه مدت بعدش تکراریه وتحمل  کردن همدیگه ا ...

پس با چه امیدی بایدیه زندگی جدید تشکیل بدم؟میخوام ازدواج کنم باسه ارامش نه باسه زجرکشیدن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه خیلی  بهش اعتماد داشتم اصلا شوکه شدم وقتی فهمیدم نزدیک بود سکته کنم به خدا

اشتباهت اونجاست که قهر کردی و خونه زندگیتو ول کردی باید شوهرتو مینداختی بیرون تا غلط کردن بیوفته و آبروش بره باید آبروشو تو خانواده اش میبردی

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
عشق مال تو فیلماست یا تو واقعیتم یه مرد میتونه تا مدتها فقط تو رو بخواد؟

نه عزیزم به تاپیکهای نی نی سایت نگاه نکن مردهای خوب و پاک اتفاقا خیلی هم زیادن همینطور زنهای خوب و پاک و زندگیهای عاشقانه و خوب

نه عزیزم به تاپیکهای نی نی سایت نگاه نکن مردهای خوب و پاک اتفاقا خیلی هم زیادن همینطور زنهای خوب و پ ...

حتی اگه مردی توانایی مالیش بالا باشه بازم سراغ دومی نمیره؟ من که فکر کنم مردها شرایطش جور شه پاکی رو میبوسن میزارن کنار.

حتی اگه مردی توانایی مالیش بالا باشه بازم سراغ دومی نمیره؟ من که فکر کنم مردها شرایطش جور شه پاکی رو ...

نه عزیزم ما کلا فانیل و دوست و آشنا زیاد داریم اکثرا هم وضع مالیشون در حد خودشون خوبه اتفاقا حتی اهل حجاب و اینا هم نیستیم ولی خداروشکر زندگیهای خوبی دارن و مردهای چشم پاک و خوبی هستن و همینطور خانمهاشون نزدیکان خودمم همینطور یعنی تو این همه دوست و آشنا من یک مورد خیانت شنیدم اونم از اول آخر زندگیشون معلوم بود

نه عزیزم ما کلا فانیل و دوست و آشنا زیاد داریم اکثرا هم وضع مالیشون در حد خودشون خوبه اتفاقا حتی اهل ...

چه فامیل خوبی.متاسفانه من تو فامیلمون 4مورد گرفتن زن دوم دیدم.بقیه فامیل هم که ندارن دلیلش اینه که وضع مالی مرداشون به دو تا خانواده نمیرسه.

منم بعد ۱۳سال خیانت دیدم اونم چییییی از کسی که رو زبونش عشقم دوستت دارم بود بخدا یااادم نمیاد یک روز ...

فدات بشم ببخشید میپرسم و یاد اوری میکنم اخه واقعاااااا واسم خیلی عجیبه چون زن ها خیلی حس ششم قوی دارن تو این 13 سال چطور شما نفهمیدی؟؟؟؟رابطه احساسی بود یا جنسی؟؟؟

فدات بشم ببخشید میپرسم و یاد اوری میکنم اخه واقعاااااا واسم خیلی عجیبه چون زن ها خیلی حس ششم قوی دار ...

نه عزیزم ۱۳سال که دائم خیانت نمیکرده البته شایدم میکرده من متوجه نشرم از بس عاشقانه رفتار میکردو بهش اعتماد داشتم ولی اونی که متوجهش شدم تو اینستا چتش  بود