2777
2789
عنوان

رفلاکس صفرا

302 بازدید | 35 پست

سلام دوستان کسی اینجا رفلاکس صفرا داشته خوب شده باشع و چیکار کرده من دوماهه بعد ویروس سرماخوردگی دچار رفلاکس صفرا شدم دکتر هم رفتم هیچی نمیده فقط باکلوفن تروخدا اگه کاری کردین خوب شدین به من بگین

عرفلاکس صفرا یعنی صفرا میاد داخل معده

سلام شما علائمت چی بود؟من هم دو ماه ریفلاکس دارم شبها که میخابم اسید میاد بالا با اینکه هر روز نوزپلا۴۰ صبح و شب میخورم امروز دیدم روی زبونم که قبلا سفید بود یه لایه زرد نشسته، فک کنم هیچ درمانی نداره متاسفانه تغذیه رو هم رعایت میکنم

سلام شما علائمت چی بود؟من هم دو ماه ریفلاکس دارم شبها که میخابم اسید میاد بالا با اینکه هر روز نوزپل ...

من رفلاکس اسیدی هم داشتم ولی صفرا خیلی مزمنه منم لایه سفید رو زبونم میشینه لایه ضخیم صبحا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من رفلاکس اسید هم دارم

یه سوال وقتی تو روز بیدار هم هستیم ممکنه اسید برگرده بالا بدون اینکه متوجه بشیم، من نمیدونم چرا دو روز خوبم باز همه علائم از اول برمیگرده جرات غذا خوردن رو هم ندارم فقط نون تست سفید و پنیر کم چرب و برنج سفید تو آندوسکوپی هم دقیقا نگفت رفلاکس صفراست یا اسید معده

تلخ باشه صفراس

ممنون، خیلی اذیتم، سردلم دائم گرفته و میزنه به پشت، پشتم درد میکنه باد گلو نمیتونم بکنم کلی دارو هم میخورم شبا هم وقتی خوابم حالت گاز و بخار میاد بالا و محکم به گلوم میزنه که بیدارم میکنه

شما دهنتون تلخه

بعد تو نت که میزنی اسید معده هم میتونه باعث تلخی بشه ، شما از کجا اطمینان دارید که برگشت صفراست؟حتی من آندوسکوپی هم که دادم نزد رفلاکس صفرا یا معده فقط تو پاتولوژی التهاب معده رو زد ممکنه بخاطر برگشت صفرا یا داروی خاص یا الکل یا سیگار باشه که ثابت برا همه اینو میزنه ولی من چون کیسه صفرا ندارم احتمال برگشت صفرا رو دکترم بیشتر داد