2777
2789
عنوان

خیانت خیانت .......

| مشاهده متن کامل بحث + 2193 بازدید | 107 پست
نه عزیزم ۱۳سال که دائم خیانت نمیکرده البته شایدم میکرده من متوجه نشرم از بس عاشقانه رفتار میکردو بهش ...

اها ببخش من بد متوجه شدم 

اگه فقط چت معمولی بوده در حد حال و احوال ببخش و بگذر به خودت و همسرت سخت نگیر به ویژه اینکه مرد خیلی خوبی هست از تعریف هایی که کردی میگم 

من مطمئنم شوهرت اصلا اینو خیانت نمیدونه میگه دو کلمه حرف زدم این چه خیانتی هست؟کلا منطقشون عجیبه😳

ولی قربونت برم از کاه واسه خودت کوه نساز که دیگه با هیچ تیشه ای نشه شکستش اصلا این حد رابطرو خیانت ندون تا راحت تر باهاش کنار بیای اسمشو بزار اشتباه و این اشتباهشو هر چند بزرگ به خوبی هاش ببخش بلاخره کلی خوبی داشته دیگه (البته اینا برای کسی هست که قصد بخشش داره)

اها ببخش من بد متوجه شدم  اگه فقط چت معمولی بوده در حد حال و احوال ببخش و بگذر به خودت و همسرت ...

عزیزم فقط احوال پرسی نبوده قرارم گذاشتن ولی من زود متوجه شدم نتونسته بره وگرنه خدامیدونه به کجاها میکشید....این باعث شد فکر کنم حتما قبلا هم بوده و من خبررنداشتم. در هر صورت برگشتم به زندگیم ولی یک درصد هم مثل قبل نیستم چون شدنی نیست هر چقدرم ادم یادش نباشه اون حس دیگه برنمیگرده اخه هییییچ دلیلی برای کارش نداره چون هییییچ کمبودی نداشته خودشم میگه و میدونه. فقط به حال اینجور مردا باید تاسف خورد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید