2777
2789
عنوان

خیانت خیانت .......

| مشاهده متن کامل بحث + 2193 بازدید | 107 پست
اون اسلام چرته حق زنومردیکیه اون موقع عربهااین کتاباروب صلاحه خودشون نوشتن وگرنه تواین زمونه زن کارم ...

شیخهایی که رواجش میدند و ازش بخاطر زنهای مطلقه و بیوه تو جامعه دفاعع میکنند رو ندیدی باهاشون بحث میکنی میگن تو ضد کتاب خدایی  اخه منم احساس دارم چطور مردها خودشون ناراحت میشن اما وقتی من ناراحت میشم میگن تو کافری و حق شوهرتو میخوای ازش سلب کنی.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وقتی به مردهایی که تو سفرکاری یا تو بارداری زنشون زن صیغه میکنند فکر میکنم حالم از اسلام بهم میخوره ...

ن من تحمل این کارارواصلاندارم چون اون چیزی نداره که بالاترازمن باشه هیچ چیز چرابایدمن تحمل کنم اونم شرعیم باشه خیانته همین گناهم نباشه ازنظرشرعی من که زنشم دلم میشکنه خوردمیشم بس من گناه ندارم حقم ضایع شه خونه زندگی جم کنم تادستش ب جایی رسیدبدوزن بگیردهنشوبایدگل گرفت اون مردومرگ موش دادبهش یاهم مثل خودش خیانت کاربود

شیخهایی که رواجش میدند و ازش بخاطر زنهای مطلقه و بیوه تو جامعه دفاعع میکنند رو ندیدی باهاشون بحث میک ...

اون اسلام کی گفته صیغه ساعتی هاااتوقم صیغه میکنن ساعتی ینی چی این روزی ب چندین نفرصیغه میشه زنه بس چطور میشه این همه سراین اخونداوچرتوپرتاشونه این جوریش میگن شوهرمردزن بایدسه ماه بمونه بس این بااون شرعی چرانمیخونه

ن من تحمل این کارارواصلاندارم چون اون چیزی نداره که بالاترازمن باشه هیچ چیز چرابایدمن تحمل کنم اونم ...

حق طلاق تو اینجور مواقع خیلی بدرد میخوره اما خب کدوم زنی میتونه بگیرش تو دادگاه هم تو اینجور موارد به زن اجازه طلاق نمیدند اصلا هیچکی به زن به چشم انسان نگاه نمیکنه  

اون اسلام کی گفته صیغه ساعتی هاااتوقم صیغه میکنن ساعتی ینی چی این روزی ب چندین نفرصیغه میشه زنه بس چ ...

به نظرت چرا خدا به مردها چنین اجازه ای داده و حق طلاقم فقط دست اونا داده؟

همین شیخهایی که میگی اومدیکیش دوستم ۲۵سالش بودشبانه میومدخونش بعدمیرف پیش زنش اخه این شیخاسردسته عوض ...

چطوری یه مرد دلش میاد دل زنشو بشکنه فقط بخاطر زیرشکمش ازشون حالم بهم میخوره  

چطوری یه مرد دلش میاد دل زنشو بشکنه فقط بخاطر زیرشکمش ازشون حالم بهم میخوره    

منم همینومیگم مزداهمش توشکم وزیرشکم مهمه براش بعضیاهم تنوع دوس دارن میخان چن زنوامتحان کنن بعدازشون بپرسی یامیگن زنامون حال نمیده نمیچسبه سرمزاجه برادرشوهرم رفته بودب زن صیغه ایش گفته بودمن توروصیغه کردم چون زنم روبه قبلس سرطان رحم داره درحالی که سالم سالمه

تومتاهلی بچه داری

نه یه مجرد دیوونم که چند وقته اونقدر دور و برم صیغه دیدم کلا از ازدواج میترسم خاستگارم که میاد از ترس شکست عاطفی خوردن روش عیب میزارم ردش میکنم . حالم خیلی خرابه من زود وابسته میشم اصلا تحمل این چیزها رو ندارم واز طرفی هم دلم رابطه عاطفی میخواد دارم دیوونه میشم فقط کارم شده گریه میترسم اگه ازدواج کنم یه روزی منم مثل تو یا بقیه خیانت ببینم      

منم همینومیگم مزداهمش توشکم وزیرشکم مهمه براش بعضیاهم تنوع دوس دارن میخان چن زنوامتحان کنن بعدازشون ...

میترسم اما دیر یا زود مجبورم به خاطر خانوادم ازدواج کنم چیکارکنم نمیخوام یه روزی خودم یه تاپیک خیانت اینجا بنویسم.

منم همینومیگم مزداهمش توشکم وزیرشکم مهمه براش بعضیاهم تنوع دوس دارن میخان چن زنوامتحان کنن بعدازشون ...

عشق مال تو فیلماست یا تو واقعیتم یه مرد میتونه تا مدتها فقط تو رو بخواد؟

عشق مال تو فیلماست یا تو واقعیتم یه مرد میتونه تا مدتها فقط تو رو بخواد؟

عشق نیس الان اینوبدون یه مدت عشقولانس همراه باهوس اونم یه مدت بعدش تکراریه وتحمل  کردن همدیگه اگرم عشق باشه توجدیدانیس توقدیمابوده

چه میدونم لابدخداهم مرداروبیشتردوس داره دیه شایدخودش خیلی مرده

بدترین قسمتش بهشتشه که باسه مردها چند همسری و حوری بازی رو گذاشته اما باسه زنها نه . از بهشتم باید ترسید اونجا هم خودش یه پا جهنمه