2777
2789
عنوان

خیانت خیانت .......

| مشاهده متن کامل بحث + 2193 بازدید | 107 پست
اون زنی ک قرار باشه یا ی حرف تو فضای مجازی زندگیشو خراب کنه دور یا زود خراب میشه تو حرص نخور

من حرص نخوردم  لحن شما بیشتر ب حرص خوردن شبیه .

کاش یاد بگیرم حرفها مسولیتش با ماهست .

البته گویا زاویه دیدتون همینقدره ک چون شما خیانت دیدی همه بدن .

من نباید با چنین تفکری وارد بحث منطقی بشم 

صدبار اگر توبه شکستی بازآ. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم توضیح بده چطور فهمیدی؟

یه روز دیدم یه شماره ناشناس مرتب به شوهرم زنگ می زد منم اتفاقی تلفن بر داشتم شوهرم دستشویی بود بعد که از دستشویی درآمد دوباره زنگ زد و شوهرم خیلی گرم و با احساس باهاش حرف می زد بعد به شوهرم گفتم کی بود گفت شرکت ه و خیلی راحت بهم دروغ گفت و بعد دوباره به خانمه زنگ زدم بهم گفت اگه شوهرت دوستت داشته باشه پیش من نمی یاد و منو دوست داره

من حرص نخوردم  لحن شما بیشتر ب حرص خوردن شبیه . کاش یاد بگیرم حرفها مسولیتش با ماهست . ...

باشه تو حرص نخور حالا من اگ خیانت دیده بودم ک الان ور دست تو جلز ولز میکردم

من برای داشتن زندگی بهتر میجنگم
ای بابا دلیلش چی بود؟

اگر یه دلیل کوچیک برای کارش داشت مشکلی نداشتم تعریف از خودم نیست ولی کوچیکترین مشکل رفتاری یا ظاهری یا خونه داری یا رابطه  جن سی ندارم همه خانوادش عاشقمن ولی خب آدمی که ذاتش بده درست نمیشه و یکجا نشون میده