2777
2789
عنوان

خیانت خیانت .......

| مشاهده متن کامل بحث + 2193 بازدید | 107 پست

منم بعد ۱۳سال خیانت دیدم اونم چییییی از کسی که رو زبونش عشقم دوستت دارم بود بخدا یااادم نمیاد یک روز از دهنش افتاده باشه تمام مدت که خونه میومد میچسبید بهم هررر جا میرفت منو میبرد حتی اگه سفر کاری بود...... مردا قابل پیشبینی و اعتماد نیستن من که نابود شدم و به همهههه توصیه میکنم که هیچوقت یه نفرو برا خودشون بت نکنن و نپرستن که ضررش جبران ناپذیره😔

اوه چه بد🙄 چند سالته شما و شوهرت؟؟؟ بچه هم داری؟؟؟ تا کجا پیش رفته شوهرت ؟!

من 37 سال شوهرم 45 یه بچه 13 ساله دارم شوهرم زن رد صیغه کرده و تمام زندگی منو براش تعریف کرده منم قهر کردم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من 37 سال شوهرم 45 یه بچه 13 ساله دارم شوهرم زن رد صیغه کرده و تمام زندگی منو براش تعریف کرده منم قه ...

چه نامرد

خدای خوبم... خودت بساز، تو بسازی قشنگتره میسپارم به خودت...🍃💛
مردا همههههههه خیانت کارن مرد خوب هنوز دستش رو نشده

ببخشید خیلی راحت تهمت میزنی 

خوبه بگن زنا خیانتکارن همشون؟؟

ممکنه ی خانم حرف 

شما بره تو مخش وشکاکش کنی و زندگی ارومشو بخاطر شک الکی زهر کنی 

جواب تمام مردا رو هم اخرت بابد بخاطر این حرف بدی 

اگر کسی خیانت دید دلیل نمیشه همه رو یکی کنه

من از حرفت رنجیدم 

همه رو یکی نکن . مردا هم خوب و بد دارن مث زنا 

اتفاقا الان زم خیانتکار بیشتر شده 

صدبار اگر توبه شکستی بازآ. 
منم بعد ۱۳سال خیانت دیدم اونم چییییی از کسی که رو زبونش عشقم دوستت دارم بود بخدا یااادم نمیاد یک روز ...

من شنیدم که میگن از مردایی که خیلی زناشون ناز و نوازش میکنن و هی بهش میچسبن و عکسای تو بغلی میگیرن و پول و ماشین و امکانات زیاد میدن به زناشون  باید ترسید اینا میخوان خیانتشونو بپوشونن

خدای خوبم... خودت بساز، تو بسازی قشنگتره میسپارم به خودت...🍃💛
ببخشید خیلی راحت تهمت میزنی  خوبه بگن زنا خیانتکارن همشون؟؟ ممکنه ی خانم حرف  شما بره ت ...

اون زنی ک قرار باشه یا ی حرف تو فضای مجازی زندگیشو خراب کنه دور یا زود خراب میشه تو حرص نخور

من برای داشتن زندگی بهتر میجنگم
اتفاقی تازه تمام زندگیم و زنه می دونست دیووووونه شدم

پس ینی خیلی وقته که باهاشه 

چقدر خوب پیش رفته که شما نفهمیدین!

خدا صبر بده بهتون

به پیج لباس کودک من بیاین 😍😍 mezone_arisa@ 👉اینم ادرسش ممنون عشقا