2777
2789
عنوان

خیانت خیانت .......

| مشاهده متن کامل بحث + 2193 بازدید | 107 پست
اول رنگش پرید بعدش حاشا می کرد

اره من مچ شوهرموگرفتم یه روز باگوشی که خاموش کرده بودبالاسرش گذاشته بودبعدمن یواشکی روشن کردم یه پیام بودزنگ زدم دیدم زنه پیامشوج دادم ازطرف شوهرم دیدم بله دوس دخترداره اقاگفتم زدزیرش گردن نگرف اون همش صدامیزدپشت گوشی شوهرمواین میگف ن اشتباهه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=142229578]باشه تو حرص نخور حالا من اگ خیانت دیده بودم ک الان ور دست تو جلز ولز میکردم[QUOTE

من جلزو ولز نکردم شما خودت خیانت دیدی ک میگی همه مثل همن پس جلز و ولز از شما بود . من ک نگفتم😊

شب خوش .

صدبار اگر توبه شکستی بازآ. 
[QUOTE=142229578]باشه تو حرص نخور حالا من اگ خیانت دیده بودم ک الان ور دست تو جلز ولز میکردم[QUOTE ...

گناه داری باشه من خیانت دیدم ..عقده گشایی کن گلم ‌راحت باش .تو فقط نرنجججج😂

من برای داشتن زندگی بهتر میجنگم
بعدش چی شد؟

دادوبیداگذاشت ازخونه رفت گفتم این چندمین باره من طلاق نمیگیرم امامیشم لنگه خودتاکمرت بشکنه منم دوس پسرگرفتم بخاطراینکه حرصش بدم دیدمنم دیگه تحمل نمیکنم کلاادم شدالان ب حرفم گوش میکنه ومردخوبی شده

الان زن چی میگه شوهرت حرف حسابش چیه

زنه میگه من دیگه رابطم باهاش قطع می کنم تو برگرد سر زندگیت ولی اگه شوهرت دوباره اومد دنبالم چیکار کنم شوهرم فقط سکوت می کنه منم خونه بابام م ازش خبر ندارم 

گناه داری باشه من خیانت دیدم ..عقده گشایی کن گلم ‌راحت باش .تو فقط نرنجججج😂

از رفتارت و شخصیتت مشخصه چرا بهت خیانت شده 

همیشه بخندی البته نه خنده هیستریک 

صدبار اگر توبه شکستی بازآ. 
اخه میگی دوست داشت عاشقت بود.بعدش چیکار کردین؟؟

شدیدااا عاشقم بودو هست همه فامیلا میدونستن و میدین...همش تعریف میکرد ازم پیش بقیه یا حتی میشنیدم پشت سرم ازم جلو خواهرش یا مادرش تعریف میکرد جلو دوستاش دائم کنارم بود هوامو خیلی داشت. وقتی فهمیدم خیانت کرده اول حاشا کرد بعد ناله و زاری که اشتباه کردم! منم رفتم خونه مامانم نمیخواستم کسی بدونه که چکار کرده برا همین نگفتم به کسی ولی انقدر اومد و رفت که خانوادم فهمیدن در خواست دادم جدا شم ولی طلاقم نداد

دوست دخترومیتونه بایه زنگ قط کنه وکات تمام صیغه دائم که سخته چون برادرشوهرم صیغه کردزنه قیامت کردمهر ...

منظورم باسه زنیه که خیانت میبینه نه باسه مرد خائن.باسه زن کدوم سخت تره؟