2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3185 بازدید | 188 پست
عزیزمممم🥺🥺🥺بشین مفصلللل باهاش حرف بزن شاید یجاهایی از نظر اون کم کاری کردی نذار حیف بشه ۱۴ سال عم ...

چرا اتفاقا کارش داره پیشرفت میکنه من همیشه کنارش بودم تو مشکلات ولی طاقت کوچکترین نه شنیدی نداره حس میکنه مردونگیش زیر سوال رفته و منم که دارم تو خونه حرف اول رو میزنم

انشالله همه جوونا خوشبخت بشن امین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر جدایی تو این سایت رواج پیدا کرده که استارتر فکر میکنه برنامه و قصد قبلی هم دارن بعضیا

عزیزم باور کن سبک زندگیا فرق کردن و مثل قدیم خانوما با هر رنج و ستم و دلشکستنی کنار نمیان

و دوم اینکه شرایط زندگیتو با بقیه مقایسه نکن،باور خیلیا معلق در هوان و نمیدونن چی درسته و اشتباه و شاید منتظر فرصتن تا جدا بشن

کارما  
الان مشکل بچست عزیزم؟؟؟ اگه همه چی خوبه چرا پشیمونی عاخه؟؟؟

مشکلم خیلی چیزاس ک گفتنی نیس

اما پر رنگ ترینش نبود برزند هستش

مادرشدنم آرزوست  😊 خواستار سرپرستی گرفتن فرزند دختر هستم
آینده ای مبهم.بخاطر علاقه ی شدیدش به مادر و خواهرش.که حتی حاضره من و بچش رو خون دل کنه تا اونا شاد ب ...

الهی بمیرم برات 😭😭😭تا کسی این حس نادیده گرفته شدنو حس نکنه نمیفهمه چقد بد دردیه😭😭😭

اصلا تقصیر مادرشو و خواهر شوهرت نیستا،شوهرت آدم بی مسولیتیع که نمیفهمه الان فقط مسول شماست نه اونا و نتونسته تعادل رو برقرار کنه

کارما  
از اول دوسش نداشتی؟ من اولا دیوانه وار عاشقش بودم و وابستههه شدیددددد،اما الان هیچ حسی نیست حتی نفر ...

اول دوست داشتم  خودش با حرف زنش  با فکرای بد ک در موردم داشت   الانم ک دیگه هیجی دعوا دعوا  به بچه 1 سال دارم دیگه موندم چیکار کنم😐😐

خواهششش میکنم برام دعااا کنیدد ب دعاهاتون نیاز دارم  ان شالله همیشع سلامت باشید ❤                                                                                                   اقایم ابوالفضل هیچ وقت تنهام نگزاشتی این بارم کمکم کن  میدونم ک  دلم نمی شکنی اقا 
میدونی استرس خودش از عواملی که نمیذاره لقاح انجام بشه؟ دومم اینکه عزیزم بخدا بچه ارزش نداره از همسر ...

چی بگم🙂وقتی ی مشکلی باشه ادم رو چیزای دیگ تمرکز نداره کلا پری ک میشم سوگواریم ک تموم میشه بدو بدو میرم مطب دکترم ازمایشات جدید بنویسه الانم روز چهارم پریه فردا میرم نوبت عکس رنگی بگیرم پناه بر خدا

خیلی استرس دارم همه بهم میگن💜

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
آنقدر دلم ازش پره در حد انفجار از خدا هم ناراحتم که چرا اینقدر سکوت کرده

هیچ امیدی نیست یعنی؟🥺

میدونی کینه اول از همه خودتو نابود میکنه،به خودت رحم کن.

کارما  
ما 22ساله با هم زندگی میکنیم اولا خیلی دوستش داشتم ولی انقدر سختی کشیدم ازدستش که هیج حسی بهش ندارم ...

مردا همشون بچن دیگه🥴

الهی بمیرم با حرفاش اذیتت کرده؟

کارما  
7 سال ه تا عمه عفریتش هش فک کنم دعوا خواهیم داش به عقب برگردم باهاش ازدواج نمیکنم ولی بخاطر دوتا ب ...

یعنی خداییش نشنیده بودم عمع بتونه باعث دعوا بشه🥴

تقصیر شوهرته که بهش رو میده

اما عزیزم ماه پشت ابر نمیمونه،همه چی حل میشه

کارما  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز